Vilanova tema a tema

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Convivència > Notícies > Detall de la notícia

L'espai de convivència

Notícies

19/04/2012

Més Nits Joves al Pavelló de les Casernes

Rocòdrom  del Pavelló Municipal d'Esports Rocòdrom del Pavelló Municipal d'Esports

Aquest dissabte s'instal·larà una pantalla gegant al pavelló per qui vulgui seguir el partit de futbol Barça-Madrid

Aquest dissabte 21 d'abril, a partir de les 19.30 h, les Nits Joves ofereixen la possibilitat de veure el Barça-Madrid a través d'una pantalla gegant que s'instal•larà al Pavelló Municipal d'Esports de la plaça de les Casernes. Nits Joves és una experiència, iniciada fa dos anys, amb l'objectiu de cercar alternatives a l'oci nocturn dels i les joves i fer compatible aquest oci amb el descans del veïnat, contribuint a desmassificar les zones d'oci nocturn més habituals.

Tots els dissabtes fins al mes de juny entre dos quarts d'onze i les tres de la matinada, al mateix pavelló, les Nits Joves ofereixen tot un seguit activitats gratuïtes: tallers, tennis taula, videojocs, futbol sala, jocs de taula, bàsquet, rocòdrom, entre moltes d'altres. A més de les propostes permanents, s'organitzaran tornejos, exhibicions i competicions de diferents activitats lúdiques i esportives.

Igual que en edicions anteriors, a l'entrada del recinte hi ha un punt d'informació amb material divulgatiu sobre diversos temes d'interès, i on es potencia la possibilitat de fer propostes d'activitats amb l'objectiu d'anar-les incorporant i de treballar conjuntament amb els i les joves en la seva organització.

Totes les novetats així com les activitats que es vagin organitzant es podran consultar a través del Facebook Nits Joves o a través de la pàgina web municipal.

A més a més, aquest projecte vol fer un treball de sensibilització a peu de carrer tot incidint en aquells espais que poden ser focus de conflicte a l'hora de conciliar les ofertes d'oci amb el descans.

Nits Joves és fruit del treball conjunt entre diverses àrees de l'Ajuntament, compta amb la col•laboració de Creu Roja Vilanova i la Geltrú i Game Shop i compta amb finançament del Ministerio de Empleo y Seguridad Social.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00
Última actualització: 19/04/12