Menú

SOL·LICITUD DE QUEIXA/RECLAMACIÓ/DENÚNCIA

Si voleu demanar a una empresa o a un/a professional la reparació d'un dany :

1. És imprescindible que primer us adreceu a l'empresa amb la qual heu tingut la relació de consum:

  • En els establiments presencials demaneu el full oficial de queixa, reclamació i denúncia.
  • Si es tracta d'un servei bàsic –llum, aigua, gas, telecomunicacions, transports, bancs, assegurances..., truqueu al número gratuït per a reclamacions (us han de facilitar un número d'incidència).
  • També podeu remetre la vostra reclamació telemàticament amb un formulari web o un correu electrònic amb justificant de recepció, o bé per correu postal certificat, burofax, etc. 

2. En l'escrit de reclamació heu d'incloure-hi les vostres dades (adreça, telèfon de contacte, etc.), una exposició clara i concisa dels fets i la petició que feu a l'empresa o professional. Adjunteu-hi també tota la documentació de què disposeu (factures, tiquets, publicitat, pressupost...).

3. Si en el termini de 30 dies no heu obtingut una resposta per part de l'empresa, o bé aquesta no ha estat satisfactòria, podeu dirigir-vos a l'OMIC de Vilanova per tal que s'estudiï i es tramiti la vostra reclamació.

A la sol·licitud de queixa/reclamació/ denúncia de l'OMIC sigui PRESENCIAL o TELEMÀTICA, s'hi haurà d'adjuntar la reclamació presentada prèviament a l'empresa i la resposta obtinguda si es el cas, així com tota la documentació que la justifiqui.

En el cas de ser presencial s'haurà d'aportar tota la documentació a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC), per tal de dur a terme el registre d'entrada.

SOL·LICITUD DE QUEIXA/RECLAMACIÓ/DENÚNCIA
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord