Menú

Suport per a infants i adolescents amb diversitat funcional per a les activitats extraescolars

Fa anys que des de l'Ajuntament s'aposta per un model de ciutat inclusiva.

És en aquest sentit que, per a les activitats d'estiu, es contempla una línia de suport a infants i adolescents amb diversitat funcional que afavoreix la seva prticipació en igualtat de condicions que la resta. Aquest 2022-2023 serà el cinquè curs que es realitza també una línia de suport per a infants amb diversitat funcional durant les activitats extraescolars. Amb la subvenció es cobreix una part del cost del monitoratge necessari per acompanyar l'infant durant l'activitat.

S'ha ofert aquest suport  per a les activitats organitzades en tots els centres docents de primària i a totes les AFA/AMPA de centres de primària del municipi que es constitueixin com a entitats col·laboradores. Podeu consultar les del curs 2022-2023 i les activitats que organitzen en aquest enllaç.

Les famílies que vulguin sol·licitar la subenció de monitoratge de suport han de complir els següents requisits: estar empadronat/da a Vilanova i la Geltrú, que l'infant/jove tingui entre 3 i 16 anys i tingui el certificat de grau de discapacitat igual o superior al 33%,  participar en una de les activitats extraescolars ofertes pels centres o entitats que col·laboren amb aquest programa i no tenir deutes amb l'administració. 

Les famílies van poder sol·licitar subvenció de monitoratge de suport del 17 al 30 d'octubre de 2022 mitjançant el tràmit.

Després de l'atorgament provisional, i un cop finalitzat el termini per aportar documentació i/o presentar al·legacions, ha quedat aprovat el llistat de l'atorgamennt definitiu de les subvencions que podeu consultar aquí.

Més informació.

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord