Menú

Obertes les inscripcions per la 42a edició de la Cursa Popular de Vilanova i la Geltrú

Comparteix:
08/03/2022 14:48

Després de dos anys la ciutat recupera la prova, que se celebrarà el diumenge 3 d'abril

Les inscripcions per participar en la Cursa Popular de Vilanova i la Geltrú "Memorial Ricard Arnaez" ja estan obertes. La 42 edició de la prova se celebrarà el diumenge 3 d'abril, després de dos anys d'aturada a causa de la pandèmia.

La sortida i arribada es farà a la plaça de Soler i Carbonell (plaça del Mercat) en les tres modalitats: mini cursa, cursa popular i marxa nòrdica.

A les 10 del matí es donarà el tret de sortida de la mini cursa de 1.500 metres, per a infants fins als 10 anys. Mitja hora després, a les 10.30 hores, els participants de la Cursa Popular i de Marxa Nòrdica, s'enfrontaran a un recorregut de 5 quilòmetres de caràcter urbà.

Les inscripcions es poden formalitzar als centres educatius de la ciutat, escoles i instituts, així com a les botigues col·laboradores: Evasion Running, Intersport Olària i Cota Zero. El preu de la inscripció és de 3 € per persona.

En les darreres edicions, la Cursa Popular ha agafat un nou impuls, gràcies en bona part a la implicació dels centres educatius de la ciutat, que hi participen a través de les seves AMPAS i AFAS. La seva participació es tradueix en una aportació econòmica que fa l'organització segons el nombre de persones inscrites, per tal de destinar-ho a projectes o activitats que es decideixin des de cadascun dels centres.

La cursa estarà subjecta a la normativa sanitària vigent en el moment de celebrar-se.

La darrera edició es va celebrar el març de 2019

La darrera edició es va celebrar el març de 2019

.

.

Consulta totes les notícies relacionades relacionades amb:

Esport
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració