Menú

La Clàssica Isaac Gálvez arriba a la desena edició mantenint el nivell d'exigència del primer dia

Comparteix:
12/05/2022 14:09

La prova ciclista se celebrarà dissabte 28 de maig i està prevista la participació d'uns 200 corredors en categories Elit i Sub23

Dissabte 28 de maig se celebrarà a Vilanova i la Geltrú la desena edició de la Clàssica Isaac Gálvez. Una competició de ciclisme d'alt nivell, organitzada per la Unió Ciclista Vilanova, inclosa dins el calendari estatal de curses ciclistes en les categories Elit i Sub23.

La prova reunirà al voltant de 200 corredors, d'arreu de l'estat, que s'hauran d'enfrontar a un recorregut tècnic i molt exigent (desnivells que arriben al 16%) de 128 quilòmetres i dues metes volants, que inclou 9 passos per trams de camins estrets i asfaltats. Des de Vilanova i la Geltrú els ciclistes passaran per les poblacions de Castellet i la Gornal, Torrelletes, Les Masuques, la Múnia, Les Cunilleres, Sant Jaume dels Domenys i Llorens del Penedès, des d'on iniciaran la tornada fins a la capital del Garraf.

La regidora d'Esports Blanca Albà ha volgut destacar l'alt nivell que tenen el gruix dels corredors i la fidelització de molts ells a aquesta clàssica. “Mantenim el nombre de corredors, molts dels quals repeteixen, i aquest és un aspecte que ens satisfà. A més, l'exigència de la prova fa que el nivell dels corredors sigui cada any molt alt” A banda de la visió més competitiva Albà ha volgut destacar que “la Clàssica ens permet seguir recordant al vilanoví Isaac Gálvez, figura clau de la història esportiva d'aquesta ciutat”

Tal com ja es va fer l'any passat, la sortida i arribada es farà des de l'aparcament de vehicles de la ronda Ibèrica, a l'alçada de l'edifici dels jutjats. La sortida serà a les 15.30 hores i l'arribada es preveu cap a les 18.45 hores.

La celebració de la cursa tindrà un seguit d'afectacions al trànsit, en els moments previs a la sortida i arribada dels corredors que prenen part a prova.  Aquestes afectacions seran senyalitzades dies abans, i s'oferirà itineraris alternatius de circulació gràcies al grup de voluntaris i membres de l'organització i als agents de la Policia Local que vetllaran pel bon funcionament de la competició.

Clàssica Isaac Gálvez 2021

Clàssica Isaac Gálvez 2021

.

.

Consulta totes les notícies relacionades relacionades amb:

Esport, Turisme
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració