Menú

La XXII edició del Triatló de Vilanova i la Geltrú se celebrarà l'11 de setembre

Comparteix:
17/08/2022 12:13

La prova, organitzada pel Club Esportiu Transtriatlón, té obertes les inscripcions fins al 8 de setembre

Per segon any consecutiu, el Club Esportiu Transtriatlón s'encarregarà de l'organització del Triatló de Vilanova i la Geltrú, que arriba a la seva vint-i-dosena edició.

La prova se celebrarà diumenge 11 de setembre i tindrà com a escenari principal la façana marítima, des d'on els i les atletes iniciaran la competició.

Tal com ja es va fer l'any passat, els primers a prendre part seran els corresponents a la "Prova Sprint", en les categories sub23, absolt i veterans Aquests atletes sortiran a les 8.30 hores, i hauran de completar un recorregut de 750 metres de natació, 20 quilòmetres de ciclisme i 5 quilòmetres cursa a peu. El màxim total d'inscrits serà de 500 i el màxim d'atletes no federats de 150.

El segon grup, "Prova Jove" és per als esportistes en categoria cadet i juvenil. El màxim de participants és de 100, dels quals només 10 poden ser atletes no federats. El grup farà la sortida a les 10 hores, i hauran d'arribar a meta després de completar 300 metres de natació, 8 quilòmetres de ciclisme i 2 quilòmetres cursa a peu.

La prova és puntuable a la Lliga de Clubs (Sprint) i Triatleta Jove Complert@ (Jove) de la Federació Catalana de Triatló.

Les inscripcions estan obertes fins al 8 de setembre o fins que s'esgotin les places disponibles.

Més informació i inscripcions en línia

 

Sortida de la Triatló de VNG (Arxiu)

Sortida de la Triatló de VNG (Arxiu)

Consulta totes les notícies relacionades relacionades amb:

Esport, Turisme
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració