Menú

VNG guanyarà una nova plaça amb la urbanització d'un terreny a la zona de Casernes

Comparteix:
01/02/2024 14:09

L'ordenació urbanística entre els carrers de la Pastera, les Sogues i del Llimonet crearà un espai públic de 319 metres quadrats

La urbanització de l'espai entre els carrers de la Pastera, les Sogues i el Llimonet suposarà la creació d'una nova plaça per Vilanova i la Geltrú. Amb l'aprovació inicial dels projectes de reparcel·lació i d'urbanització del polígon La Pastera, en l'àmbit del nucli antic, es posa en marxa el procés per la creació a la zona d'un nou espai públic i terreny per la construcció d'habitatges plurifamiliars.

Amb la reparcel·lació de l'àmbit es creen dues finques, una qualificada de zona d'aprofitament privat, de 507 metres quadrats, i una d'espais lliures, de 319 metres quadrats. En aquest terreny, tocant al carrer de la Pastera s'hi construirà una plaça, eixamplant la vorera de panot i creant una superfície amb paviment de sauló. L'espai es complementarà amb la plantació de cinc arbres, i la col·locació de dos bancs i una paperera.

Els dos documents, de reparcel·lació i urbanització, han iniciat la tramitació i es preveu que a curt termini s'aprovin definitivament.

En aquest espai hi haurà una nova plaça i habitatges

En aquest espai hi haurà una nova plaça i habitatges

La plaça estarà tocant al carrer de la Pastera

La plaça estarà tocant al carrer de la Pastera

Ha començat la tramitació dels projectes de reparcel·lació i d'urbanització

Ha començat la tramitació dels projectes de reparcel·lació i d'urbanització

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Urbanisme
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració