Menú

Vilanova i la Geltrú acull el Campionat d'Europa de Korfball IKF U19 (Open) 2024, juntament amb Sitges

Comparteix:
25/03/2024 8:00

El torneig internacional es disputarà del 29 al 31 de març i hi participaran un total de 10 seleccions

El Centre Esportiu Municipal Isaac Gálvez de Vilanova i la Geltrú i el Poliesportiu Municipal de Pins Vens de Sitges seran seu de l'edició d'enguany del Campionat d'Europa de Korfball IKF U19, que es disputarà entre el 29 i el 31 de març. L'obertura del torneig se celebrarà a Sitges, el divendres 29, mentre que la cerimònia de medalles tindrà lloc a la nostra ciutat, el diumenge 31 de març.

Participaran en la competició un total de 10 seleccions: Alemanya, Anglaterra, Bèlgica, Catalunya, Eslovàquia, França, Hong Kong, Portugal i República Txeca, integrades per joves d'entre 17 i 19 anys.

Catalunya jugarà la primera fase de grups contra les seleccions de Bèlgica, Txèquia, Hong Kong i Eslovàquia al grup B, i lluitarà per acabar entre les dues primeres posicions, cosa que els permetria classificar-se per a les semifinals del torneig a la segona fase.

En ser «Open», seleccions d'altres continents també poden participar-hi, enfortint així la competició. L'esdeveniment està organitzat per la Federació Catalana de Korfball (FCK) i compta amb la col·laboració dels ajuntaments de Vilanova i la Geltrú i de Sitges, i amb el suport de la Secretaria General de l'Esport i de l'Activitat Física i la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC).

Podeu consultar el calendari dels partits aquí: https://korfball.sport/event/ikf-u19-open-european-korfball-championship-2024/2024-03-29/. L'entrada és gratuïta.

La selecció de Catalunya jugarà la primera fase en el grup B (Foto: Federació Catalana de Korfbal)

La selecció de Catalunya jugarà la primera fase en el grup B (Foto: Federació Catalana de Korfbal)

La seu vilanovina del campionat serà el CEM Isaac Gálvez

La seu vilanovina del campionat serà el CEM Isaac Gálvez

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Esport
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració