Menú

Blanca Albà Pujol

Regidora (JxCat VNG)

Càrrec electe a l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú des de febrer de 2012.

Nascuda a Vilanova i la Geltrú i mare d'una noia. Advocada, va començar a estudiar Econòmiques, però mai va tenir temps d'acabar aquests estudis. Treballa a la Generalitat i és la responsable de l'Oficina de Drets Socials del Garraf. És entrenadora estatal d'atletisme i amant de tots els esports, tant per practicar-los com fent d'espectadora, especialment l'atletisme, que ha practicat i encara és en actiu, des de ben petita. Li encanta llegir, i gaudeix molt de la novel·la negra i policíaca. Col·lecciona moltes coses, però amb el que gaudeix més és amb les joguines antigues i els Playmobil. El món associatiu ha estat un altre dels àmbits al qual ha dedicat moltes hores i del qual valora la importància que té en la cohesió de la ciutat i el país. 

Els seus inicis a la política van ser a la Joventut Nacionalista de Catalunya, de la qual va ser presidenta local i comarcal. Al govern, ha estat regidora de Serveis Socials, Medi Ambient, Esports, Salut, Gent Gran, Participació i Cooperació, Espai Públic i Seguretat i Protecció Ciutadana.

Catalunya, el seu país; Vilanova i la Geltrú, la seva ciutat. 

Regidora (JxCat VNG)

Contacta amb la regidora

Pots enviar un correu electrònic a balba@vilanova.cat 

Perfil digital

Més informació

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord