Menú

Blanca Albà Pujol

Primera tinència d'Alcaldia. Regidora de Seguretat i Protecció ciutadana, Esports, Gent gran, Cooperació i Espai públic (JxCat VNG)

Biografia

Càrrec electe a l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú des de febrer de 2012.

Sóc de Vilanova i la Geltrú i tinc una filla jove. Sóc advocada i vaig començar a estudiar econòmiques, però mai he tingut temps d'acabar-ho. Treballo a la Generalitat i sóc la responsable de l'Oficina d'Afers Socials i Famílies de Vilanova. 

Sóc entrenadora estatal d'atletisme i m'agraden tots els esports, tant practicar-los com fer d'espectadora, especialment l'atletisme, que he practicat i encara estic en actiu, des de ben petita. M'encanta llegir, i gaudeixo molt de la novel·la negra i policíaca. Col·lecciono moltes coses, però el que gaudeixo més és amb les joguines antigues i els Playmobil. El món associatiu ha estat un altre dels àmbits al qual he dedicat moltes hores i del qual valoro la importància que té en la cohesió de la ciutat i el país. 

Els meus inicis a la política van ser a la Joventut Nacionalista de Catalunya, de la qual vaig ser presidenta local i comarcal. Al govern, he estat regidora de serveis socials, medi ambient, esports, salut, gent gran, participació i cooperació. 

Catalunya, el meu país; Vilanova i la Geltrú, la meva ciutat.

Primera tinència d'Alcaldia. Regidora de Seguretat i Protecció ciutadana, Esports, Gent gran, Cooperació i Espai públic (JxCat VNG)

Contacta amb la regidora

Pots enviar un correu electrònic a balba@vilanova.cat 

Perfil digital

Més informació

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord