Menú

Incidències, queixes i suggeriments

Vull comunicar una incidència

L'app Millora VNG (disponible només en dispositius mòbils) és l'eina que l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú posa a disposició dels ciutadans per a comunicar incidències a l'espai públic

Si al teu barri hi ha algun problema que vulguis comunicar, t'animem a usar aquest canal. Fes una fotografia del lloc o l'element en qüestió i envia-ho a l'Ajuntament mitjançant aquesta aplicació per a mòbils. Només t'hi has de registrar, és ben senzill!  

Et pots descarregar l'aplicació Millora VNG en els següents enllaços: 

Android

iOS

 

Vull comunicar una incidència

Vull presentar una reclamació en matèria de consum

L'OMIC només pot intervenir quan hi ha un conflicte de consum i la persona consumidora i l'empresa no han arribat a un acord. Per això és imprescindible que primer reclamis a l'empresa amb la qual hagis tingut el problema per mitjà de qualsevol canal que et permeti conservar una prova:

  • Full oficial de queixa, reclamació o denúncia de la Generalitat de Catalunya.
  • Correu electrònic.
  • Correu postal: carta certificada amb avís de recepció o burofax.
  • Formulari web.
  • Telèfon: si utilitzes aquest canal, recorda sempre demanar el número d'incidència de la trucada.

Un cop feta la reclamació (recomanem fer-ho per escrit), l'empresa té 30 dies per donar una resposta. Si no ho fa o aquesta no ha sigut satisfactòria, pots adreçar-te a l'OMIC per tal que estudiem i tramitem la teva sol·licitud.

Accedeix a la gestió de les reclamacions a l'OMIC

Vull presentar una reclamació en matèria de consum

Vull presentar una queixa

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú vol millorar la qualitat de l'atenció a la ciutadania, tot facilitant una comunicació més fluïda amb els serveis públics municipals. Aquesta pàgina s'utilitza exclusivament per tramitar queixes.

Si creus que hi ha algun fet o esdeveniment que t'ha causat un perjudici o t'has sentit tractat injustament, si us plau, fes-nos-ho saber omplint el formulari. També si has enviat a l'Ajuntament una sol·licitud prèvia que no ha rebut resposta.

Aquesta finestra pretén millorar els mecanismes de participació ciutadana i des d'aquí mirarem de respondre totes les queixes que es formulen.

Moltes gràcies per ajudar-nos a millorar la ciutat!  

Accedeix al formulari de queixes

Vull presentar una queixa

Vull fer un suggeriment

Si el que vols és fer un suggeriment sobre qualsevol aspecte de la ciutat o de la gestió municipal, fes-nos arribar la teva proposta a través d'un correu electrònic a suggeriments@vilanova.cat

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord