Menú

Resolucions i Decrets

En aquest apartat podreu consultar totes les resolucions de l'alcaldessa o de les persones en què aquesta delegui i que es consideren actes administratius. 

El Reglament d'Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les entitats locals (ROF) recull que l'alcaldia donarà compte a la Corporació, en cada sessió ordinària del Ple, de les resolucions que hagués adoptat des de la última sessió plenària ordinària per tal que els regidors coneguin el desenvolupament de l'administració municipal als efectes del control i fiscalització dels òrgans de govern.

Malgrat que podeu consultar doncs, aquesta mateixa informació a les diferents actes del Ple municipal en aquest apartat podeu veure-les d'una manera desagregada i amb caracter mensual a partir del mes de juny de 2020 que és quan aquesta informació s'ha començat a recollir per a poder fer-ne la seva publicació.

 

Relació de decrets any 2024

Relació de Decrets any 2020

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord