Menú

Servei RSS

RSS és un sistema molt senzill per rebre directament, a l'ordinador o en una pàgina web en línia, informació actualitzada sobre les pàgines web que ens interessen, sense necessitat de visitar-les. La informació s'actualitza de manera automàtica. Per rebre aquesta informació la pàgina ha de disposar de Servei RSS i la persona usuària un lector RSS

  • Element 6

L'Ajuntament ofereix un servei general de notícies municipals

Així com un servei RSS d'Agenda Municipal

Avantatges del servei RSS

El servei RSS permet que estigueu informats de les novetats del wev als quals us hàgiu subscrit. A més, resulta molt còmode ampliar la informació dels continguts que us interessin, ja que les notificacions de novetats inclouen l'enllaç corresponent al web per tal de poder visualitzar el seu contingut.

Accès al servei RSS

Per subscriure-us al Servei de RSS cal disposar d'un lector de feeds. Es tracta d'una aplicació majoritàriament gratuïta, que permet la subscripció a canals RSS i la visualització dels seus continguts. N'hi ha de dos tipus: d'escriptori i en línia.

Aquest són alguns exemples de lectors gratuïts:

Un cop tingueu el lector d'RSS només cal subscriure's a les fonts d'informació que us interessin. Per fer-ho cal copiar l'adreça de l'RSS de la pàgina i enganxar-la al lector.

En el cas de les notícies de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, heu de copiar l'enllaç del tema seleccionat (per exemple, el general de notícies: https://vilanova.cat/noticies/rss.xml).

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord