Menú

Bones Pràctiques

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú és plenament conscient que hi ha moltes coses que cal millorar, accions que cal anar adaptant a les noves realitats, adequar-ne els processos o reformular-ne els continguts. Malgrat tot, però, creiem que el principal actiu de què disposem, les persones, són generadores de propostes engrescadores, positives i que cal posar en valor. 

Tot seguit et volem mostrar algunes bones pràctiques relacionades amb la Responsabilitat Social de l'Ajuntament i que hem agrupat en quatre àmbits: SOCIAL, GOVERNANÇA, AMBIENTAL i ECONÒMIC. 

Algunes bones pràctiques les trobaràs duplicades perquè corresponen a diferents àmbits. Ens agradaria que les consultis i que ens diguis la teva a través del correu. Tanmateix, t'agrairem qualsevol proposta o suggeriment que ens vulguis fer.

També pots consultar algunes de les bones pràctiques relacionades amb la responsabilitat social de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, així com d'altres ens, institucions i empreses, a través de la base de dades que la xarxa RETOS té al Ministerio de Empleo y Seguridad Social a través de la Dirección General del Trabajo Autónomo, de la Economía Social, y de la Responsabilidad Social de las Empresas (aquí), al Banc de Bones Pràctiques del Govern Local de la Federació de Municipis de Catalunya i la Fundació Pi i Sunyer (aquí) o al recull d'experiències d'economia social i solidària de la Diputació de Barcelona (aquí).

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord