Menú

Bones Pràctiques

A l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i als seus ens adscrits hi treballen persones que busquen constantment la millora dels serveis que prestem, adaptant-se a les noves realitats i responent a les necesitats de la ciutadania. És el principal actiu de què disposem, les persones, que són generadores de propostes engrescadores, positives i que cal posar en valor. 

Tot seguit et volem mostrar algunes bones pràctiques de l'Ajuntament i que hem agrupat en quatre àmbits: SOCIAL, GOVERNANÇA, AMBIENTAL i ECONÒMIC. 

Algunes bones pràctiques les trobaràs duplicades perquè corresponen a diferents àmbits. Ens agradarà molt que les consultis i que ens hi diguis la teva a través del correu T'agrairem qualsevol proposta o suggeriment que ens vulguis fer.

També pots consultar algunes de les bones pràctiques relacionades amb la responsabilitat social de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, així com d'altres ens, institucions i empreses, a través de la base de dades que la xarxa RETOS té al Ministerio de Empleo y Seguridad Social a través de la Dirección General del Trabajo Autónomo, de la Economía Social, y de la Responsabilidad Social de las Empresas (aquí), al Banc de Bones Pràctiques del Govern Local de la Federació de Municipis de Catalunya i la Fundació Pi i Sunyer (aquí) o al recull d'experiències d'economia social i solidària de la Diputació de Barcelona (aquí).

ÀMBITS

 • ÀMBIT SOCIAL

  ÀMBIT SOCIAL

 • ÀMBIT DE GOVERNANÇA

  ÀMBIT DE GOVERNANÇA

 • ÀMBIT ECONÒMIC

  ÀMBIT ECONÒMIC

 • ÀMBIT AMBIENTAL

  ÀMBIT AMBIENTAL

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord