Menú

Bones Pràctiques ECONOMIA

#Jonollençomenjar

Taller dirigit a infants per a fomentar la conscienciació i el compromís individual per formar part de la solució sobre el malbaratament alimentari.

#Jonollençomenjar

HORTS URBANS ECOLÒGICS

Espais per a la divulgació de l'agricultura de proximitat i ecològica, d'educació ambiental i de relació social.

HORTS URBANS ECOLÒGICS

PROJECTE FORMATIU TRÀNSIT

Dispositiu formatiu d'àmbit comarcal dirigit a donar formació laboral a persones amb diversitat cognitiva provinents d'un Pla de Formació i Inserció (FPI).

PROJECTE FORMATIU TRÀNSIT

CULTURA EMPRENEDORA A PRIMÀRIA

El projecte Cultura emprenedora  s'adreça a tot l'alumnat de primària del municipi, amb l'objectiu de convertir l'infant en un subjecte actiu perquè desenvolupi les pròpies idees, generi possibilitats per resoldre problemes i prengui decisions, ajudant-lo, així, a agafar el timó de la seva vida.

CULTURA EMPRENEDORA A PRIMÀRIA

ACCIONS PER A LA INSERCIÓ DE PERSONES AMB DIAGNÒSTIC DE SALUT MENTAL

Assolir un desenvolupament socioeconòmic generador d'ocupació el més integrat, inclusiu, equilibrat i sostenible a Vilanova i la Geltrú i a la seva àrea d'influència a través de sensibilitzar a les empreses de la comarca sobre les possibilitats laborals de les persones amb un diagnòstic de salut mental, capacitar a les persones i buscar l'encaix entre l'oferta i la demanda laboral.

ACCIONS PER A LA INSERCIÓ DE PERSONES AMB DIAGNÒSTIC DE SALUT MENTAL

PROGRAMA DE FORMACIÓ I INSERCIÓ ADAPTAT

El Programa de Formació i Inserció Adaptat (PFI adaptat) d'auxiliar de comerç i atenció al públic, està adreçat a joves amb diversitat cognitiva entre 16 i 21 anys que no hagin assolit el títol de graduat en Educació Secundària Obligatòria (ESO) i que no estiguin treballant, i el seu objectiu és l'aportació d'una primera experiència laboral per aquests joves.

PROGRAMA DE FORMACIÓ I INSERCIÓ ADAPTAT

PROJECTE MATÍ

Servei d'orientació, assessorament i acompanyament sociolaboral adreçat a persones de la comarca que estan en tractament psicològic i/o psiquiàtric i que volen un servei especialitzat per accedir i mantenir-se en el mercat de treball.

PROJECTE MATÍ

PROJECTE TIMOL

L'objectiu principal del programa és la inserció laboral de les persones amb discapacitat intel·lectual dins l'entorn de treball ordinari, conscienciant les empreses de les capacitats de les persones amb aquestes característiques i augmentant el nombre d'empreses que incloguin en la seva plantilla personal amb discapacitats intel·lectuals. 

PROJECTE TIMOL

PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS JOVES

Iniciativa que pretén fomentar la capacitat real de decisió de les persones més joves del municipi, les quals podran proposar i decidir com destinar 50.000 € del pressupost municipal.

PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS JOVES

MAPA DE CONSUM RESPONSABLE

Mapa que situa les iniciatives de l'economia social i solidària a la ciutat per donar visibilitat a les iniciatives d'economia transformadora de la ciutat, generar consciencia ciutadana entorn un consum més conscient i sostenible, així com generar sinergies i accions d'intercooperació entre les diferents iniciatives que s'hi apleguen.

MAPA DE CONSUM RESPONSABLE

CAFÈ CALIU

Servei d'esmorzars de dilluns a divendres per a persones en extrema vulnerabilitat social i econòmica que ofereix cobertura de necessitats bàsiques alhora que s'utilitza com espai de socialització. Gestionat per l'entitat ALÈ.

CAFÈ CALIU

L'ECONOMAT DE VILANOVA I LA GELTRÚ

L'economat de VNG és un servei social de distribució d'aliments gestionat sota la modalitat d'un supermercat. És un projecte co-construit i co-liderat per Càritas i per l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

L'ECONOMAT DE VILANOVA I LA GELTRÚ

ESPAI SOPEM

Menjador social nocturn que reaprofita els excedents dels menús escolars per oferir un àpat calent a les persones que es troben en extrema situació de vulnerabilitat social, liderat per l'entitat Grupo 5/14.

ESPAI SOPEM

GRUP DE TREBALL TRANSVERSAL EN ECONOMIA SOCIAL I SOLIDÀRIA

Grup de treball transversal a l'ajuntament que té com a objectiu elaborar i implementar un Pla d'acció anual en l'àmbit de l'economia social i solidària des d'una perspectiva transversal per al desplegament de projectes d'economia transformadora al municipi, així com millorar la coordinació de projectes, optimitzar recursos i generar col·laboracions entre serveis,

GRUP DE TREBALL TRANSVERSAL EN ECONOMIA SOCIAL I SOLIDÀRIA
T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord