Menú

Atenció als mitjans

Convocatòria de premsa

Presència institucional a l'acte de renovació del compromís d'apadrinament de les llambordes Stolpersteine

Dia: dissabte 20 d'abril de 2024 

Hora: a les 12 h

Lloc: Sala Noble de la Casa Olivella

Assistents: Teresa Llorens, 1a Tinenta d'alcaldia regidora de Memòria històrica; Enric Garriga, Associació Buchenwald.

Observacions: el dia 5 de maig és la data decretada pel govern de l'Estat per recordar la memòria dels deportats espanyols i de totes les víctimes del nazisme a Espanya.

Al voltant d'aquesta data, els centres de secundària de Vilanova i la Geltrú renoven el seu compromís d'apadrinament de les llambordes Stolpersteine que tenim a la ciutat.

Aquest apadrinament és un compromís de manteniment i neteja de les llambordes, també porten a terme petites accions en record dels deportats.

Convocatòria de premsa

Convocatòria de premsa

Presentació del cartell de la Festa Major 2024

Dia: dissabte 20 d'abril de 2024 

Hora: a les 19 h

Lloc: plaça de la Vila

Assistents: Juan Luis Ruiz, alcalde de VNG; Teresa Llorens, regidora de Cultura

Observacions: l'acte serà a la plaça de la Vila, a peu dret, amb un entarimat pels parlaments i una pantalla LED per les presentacions.

Després d'una presentació a càrrec de membres de la Pabordia 2024 i una intervenció de la regidora de Cultura, es farà la presentació del cartell de la Festa Major 2024, amb un vídeo i la intervenció de la il·lustradora Claudia Portolés.

Tot seguit es farà la presentació de diversos col·laboradors de la festa: “Festa un vermut”, d'Aperitius Tafaner, a càrrec de Josep Maria Miejimolle; “Vi de la Pabordia i la Festa Major 2024”, amb el Celler Puig-Batet, a càrrec de Natàlia Puig; retallable “Vesteix la Festa 2024”, a càrrec de Marta Minel·la i ball de Gegants; punt de llibre de la Festa Major, a càrrec del Lluís Amaré; conte “Xumets”, a càrrec de la Sra. Laura Jacas, i ball de Mulasses; campanya “Apadrina una carretilla”, a càrrec de Neus Martí, pabordessa.

Finalment, es farà la presentació d'imatges del conjunt del marxandatge, la  cloenda a càrrec de l'alcalde, i fi de festa amb ballada de Gegants i Mulasses.

Convocatòria de premsa

Convocatòria de premsa

Lliurament premis de la 44a Cursa Popular de VNG “Memorial Ricard Arnàez” i marxa nòrdica

Dia: diumenge 21 d'abril de 2024

Hora: inici de la cursa a les 10 h, lliurament de premis a les 11.30 h

Lloc: sortida i arribada a la plaça de Soler i Carbonell

Assistents: Miguel Ángel Iglesias, regidor d'Esports

Observacions: a les 10 h sortirà la Mini Cursa d'1,5 quilòmetres, per a infants fins a 10 anys. A les 10.30 h sortirà la Cursa Popular de 5 quilòmetres i la Marxa nòrdica. A les 11.30h es farà l'entrega de premis a la plaça del Mercat.

La prova està organitzada per l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i Evasion Running.

Les inscripcions es poden formalitzar en tots els centres esportius de la ciutat, a la botiga Evasion Running i a totes les entitats que donen suport a la Creu Roja.

El preu de les inscripcions als centres col·laboradors serà de 3€. Si es realitza el mateix dia abans de començar la prova serà de 4€.

Convocatòria de premsa

Convocatòria de premsa

Exhibició dels Falcons amb motiu de la Diada de Sant Jordi 2024

Dia: dimarts 23 d'abril de 2024   

Hora: a les 19 h

Lloc: plaça de la Vila

Assistents: s'ha convidat tota la corporació municipal

Observacions: aquesta actuació s'emmarca dins dels actes de la Diada de Sant Jordi.

Convocatòria de premsa

Convocatòria de premsa

Festa del Turisme, la Gastronomia i el Comerç

Dia: dimecres 24 d'abril de 2024

Hora: a les 19.30 h

Lloc: La Daurada, plaça del Trajo de Garbí s/n 

Assistents: Juan Luis Ruiz, alcalde de VNG; Anna Ribera, regidora de Projecció de ciutat, Capitalitat i Empresa

Observacions: la festa està organitzada per la Regidoria de Projecció de ciutat, Capitalitat i Empresa, Gremi d'Hostaleria de Vilanova i la Geltrú, Estació Nàutica, Viu Comerç.

A les 19.15 h obertura de portes, a les 19.30 h còctel de benvinguda a la terrassa i aperitius, i a les 20.10 h benvinguda a càrrec de Lucrecia, presentadora de l'acte.

A les 20.15 h es faran els parlaments institucionals, a càrrec de la regidora de Projecció de ciutat, Capitalitat i Empresa; de Marta Domènech, directora general de Turisme de la Generalitat de Catalunya; d'Abigail Garrido, diputada delegada de Turisme de la Diputació de Barcelona; i l'alcalde de la ciutat.

A les 20.40 h es donarà accés al menjador, on a les 21 h començarà el sopar. Al final del sopar es farà un sorteig de productes, i a les 22.15 h es faran els reconeixements a establiments, a càrrec dels representants del Gremi de Gastronomia, Jordi Gasol; Viu Comerç, Joan Galimany; i l'Estació Nàutica, Damià Rubio.

Tot seguit, agraïments als col·laboradors/es de l'esdeveniment, i lliurament dels tres premis principals, de mans de l'alcalde, la regidora, la directora general de Turisme, i Jordi Torrades, director general de Comerç de la Generalitat de Catalunya.

L'acte acabarà a les 23 h amb una foto de grup.

Cal confirmar l'assistència a turisme@vilanova.cat

Convocatòria de premsa
T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord