Menú

Atenció als mitjans

Convocatòria de premsa

Visita a les obres de millora de la xarxa de l'aigua

Dia: divendres 14 de juny de 2024

Hora: a les 11 h

Assistents: Juan Luis Ruiz, alcalde de VNG

Lloc: carrer de la Torre d'Enveja, entre els carrers del Bruc i de Josep Coroleu

Observacions: la Companyia d'Aigües ha començat les obres de millora de la xarxa de subministrament a una zona de Sant Joan. A banda de la substitució de les antigues canonades, les obres també suposaran millorar l'accessibilitat de les voreres de la zona, fent rebaixos en 25 punts del barri. Els cost de les obres supera els 300.000 €, i es preveu una segona fase, a Sant Joan per a l'any vinent.

Convocatòria de premsa

Convocatòria de premsa

Cloenda del curs del taller ‘Dones amb memòria'

Dia: divendres 14 de juny de 2024        

Hora: a les 12 h

Lloc: Castell de la Geltrú

Assistents: Juan Luis Ruiz, alcalde de VNG; Teresa Llorens, presidenta de l'àrea de Polítiques de ciutadania i Acció comunitària; Julio Ruiz, regidor de Gent gran

Observacions: cloenda del curs 2023-2024 del taller Dones amb Memòria. L'objectiu d'aquest taller és recuperar la història local a partir del valor de l'experiència en femení. Des de la seva creació, Dones amb Memòria continua recuperant fets històrics a través de la memòria oral, la qual transmet a les generacions més joves mitjançant diversos tallers que es realitzen a les escoles de primària i centres escolars de secundària i batxillerat a través del programa PAE (Programa d'Animació Educativa).

El grup està format per unes seixanta dones. Aquesta taller organitzat per la regidoria de Gent Gran s'ha anat consolidat i té més de vint anys d'existència.

Convocatòria de premsa

Convocatòria de premsa

Inauguració de l'exposició “Antibiografia”

Dia: divendres 14 de juny de 2024        

Hora: a les 18 h

Lloc: Centre d'Art Contemporani La Sala

Assistents: Teresa Llorens, regidora de Cultura; Alexandra Laudo, comissària de l'exposició; Romà Cano, director dels Serveis Territorials de Cultura al Penedès.

Observacions: aproximació crítica a la imatge biogràfica i al retrat a partir d'una selecció d'obres d'artistes contemporanis que reflexionen sobre les relacions entre imatge, identitat, memòria i mirada. L'exposició inclou obres de Martínez Bellido, Francele Cocco, Estampa, Juan David Galindo, Mateo Maté, Pere Noguera, Daniela Ortiz, Lurdes R. Basolí, Mercè Soler i Diana Tamane. L'exposició és una producció del Centre d'Art Maristany de Sant Cugat del Vallès, i forma part del programa d'exposicions itinerants que el Departament de Cultura coordina amb la voluntat d'apropar l'art contemporani al territori.

Convocatòria de premsa

Convocatòria de premsa

Lectura del pregó de les Festes de Sant Pere 2024

Dia: divendres 14 de juny de 2024        

Hora: a les 19 h

Lloc: sala Pòsit, c. dels Magatzems Nous, 17

Assistents: Juan Luis Ruiz, alcalde de VNG; Teresa Llorens, regidora de Cultura; Jaume Carnicer, Patró Major de la Confraria de Pescadors; Francesc de Paula Mestres, editor d'El Cep i la Nansa i pregoner d'enguany; s'ha convidat tota la corporació municipal

Observacions: el pregó de Francesc de Paula Mestres es titula “L'onada del mar sempre riu”. L'acte, organitzat per la Confraria de Pescadors, acabarà amb la inauguració de l'exposició fotogràfica “Instants capturats a Baix a Mar”, recull de fotografies de Rosa M. Farriol. 

Convocatòria de premsa

Convocatòria de premsa

Reconeixement a la barca portant de la imatge de Sant Pere

Dia: dissabte 15 de juny de 2024

Hora: a les 11 h

Lloc: Saló de plens

Assistents: Juan Luis Ruiz, alcalde de VNG; Teresa Llorens, regidora de Cultura; Jaume Carnicer, Patró Major de la Confraria de Pescadors; Esther Casado, armadora de la barca Pilar Rus; Antonio Rus, patró de la barca

Observacions: en l'acte es farà lliurament d'un obsequi a Esther Casado Moreno, armadora de la barca Pilar Rus, i a Antonio Rus Álvarez, el seu patró. Aquesta barca portarà la imatge de Sant Pere i presidirà la processó marítima d'aquest any.

El guardó és una peça única de l'artista Xavier Cuenca Iturat.

Convocatòria de premsa

Convocatòria de premsa

Exhibició de final de curs dels cursos de l'AV de Sant Joan

Dia: dilluns 17 de juny de 2024   

Hora: a les 17.30 h

Lloc: centre cívic de Sant Joan

Assistents: Iolanda Sánchez, regidora de Participació ciutadana; Mònica Rovira, dinamitzadora del centre cívic de Sant Joan; Manuel Fuentes, president de l'associació de veïns de Sant Joan

Observacions: exhibició de final de curs dels cursos de ball en línia, sevillanes, teclat i guitarra de l'associació de veïns de Sant Joan. En acabar se servirà un refrigeri.

Convocatòria de premsa
T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord