Menú

Atenció als mitjans

Convocatòria de premsa

Marxa cicloturista Experience Garraf - Penedès

Dia: dissabte 25 de març de 2023

Hora: de 08.30 h a 17 h

Lloc: passeig Marítim de VNG

Observacions: una experiència 360º per generant sinergies entre l'esport i el territori. A més de la marxa cicloturista s'organitzaran activitats per a tothom a la façana marítima .

El recorregut surt des del Passeig Marítim de Vilanova i la Geltrú, enfilant cap al Parc del Foix i recorrent tot el Penedès envoltats de natura.

La marxa cicloturista és una prova no competitiva, que té com a objectiu potenciar el territori com a destí turístic esportiu i familiar. L'activitat proposa als participants recorreguts de distàncies diverses, adaptades al nivell de cada participant, així com un seguit d'activitats paral·leles pensades tant per als mateixos ciclistes com per als seus acompanyants.

Una experiència 360º per generant sinergies entre l'esport i el territori, unint-les en un esdeveniment on les millors marques del ciclisme i empreses locals poden parlar el mateix llenguatge i entendre's per formar una experiència única i potenciar un pol d'atracció de turisme de qualitat a la zona del Garraf i el Penedès, amb Vilanova i la Geltrú com a epicentre.

Activitats per a tothom a la façana marítima:

De 10.30 a 12 h - Zumba Experience

De 10 a 15 h - Activitats infantils (de 3 a 14 anys)

De 10 a 14 h - Bike test Cannondale

De 7 a 16 hores, servei de restauració

DJ's

Aparcament de bicicletes vigilat per als participants

Convocatòria de premsa

Convocatòria de premsa

Obertura del 3r Congrés d'Innovació

Dia: dissabte 25 de març de 2023         

Hora: a les 9.20 h

Lloc: Neàpolis

Assistents: Conxi Martínez, regidora d'Empresa i Innovació; Miquel Àngel Mora, president de Tandenn.  

Observacions: el 3r Congrés d'Innovació d'Empresa i Startups Penedès – Garraf estarà centrat en el web 3.0. La jornada és un espai de connexió entre emprenedors, professionals, startups i pimes, amb un conjunt de conferències per fomentar els coneixements, el desenvolupament d'iniciatives emprenedores i reflexionar sobre l'ecosistema innovador i l'exploració de les tecnologies més avançades del món digital.

Programació completa de la jornada (de 9 a 19 h): https://www.neapolis.cat/congres-innovacio-2023/

Inscripcions a: https://tandenn.org/2023-congres/

Convocatòria de premsa

Convocatòria de premsa

L'hora del Planeta a VNG

Dia: dissabte 25 de març de 2023

Hora: de 20.30 a 21.30 h

Observacions: amb motiu de la celebració de l'Hora del Planeta, i per tal de conscienciar la ciutadania, Vilanova i la Geltrú s'hi suma aquest dissabte apagant els llums de la façana del campanar de l'Església de les Neus, de la façana de l'Ajuntament, la il·luminació parcial de la plaça de la Vila, la façana del centre de Resiliència i Sostenibilitat Can Pahissa, les biblioteques municipals Armand Cardona i Joan Oliva, el llum exterior de la Policia Local, la cúpula del Museu Víctor Balaguer, i la Torre Blava.

Convocatòria de premsa

Convocatòria de premsa

Presentació del Quadern d'Experiències Gastronòmiques de Vilanova i la Geltrú

Dia: dilluns 27 de març de 2023

Hora: a les 10 h

Lloc: clúster de desenvolupament econòmic, rasa del Miquelet

Assistents: Jordi Medina, Regidor de Projecció de Ciutat; Jordi Gasol, president del Gremi d'Hostaleria

Observacions: Vilanova i la Geltrú ha obtingut per part de l'Agència Catalana de Turisme el segell d'Experiències Gastronòmiques.

Aquest quadern que es presenta vol recuperar la gastronomia local i posar-la en valor als restaurants de la ciutat.

Convocatòria de premsa

Convocatòria de premsa

Presentació del FIMPT 2023

Dia: dilluns 27 de març de 2023       

Hora: a les 12 h

Lloc: Centre Artesà Tradicionarius.  Travessia de Sant Antoni, 6. Barcelona

Assistents: Olga Arnau, alcaldessa de VNG; Mercè Mateo, regidora de Cultura; Miquel Alcaraz i Pati Serrano, directors artístics del FIMPT

Observacions: Presentació del programa i cartell de la 42 a edició del Festival Internacional de Música Popular i Tradicional (FIMPT), que se celebrarà a Vilanova i la Geltrú del 6 al 9 de juliol.

Convocatòria de premsa

Convocatòria de premsa

Presentació de la nova imatge de la Xarxa de Centres Cívics, i de l'Oficina d'Atenció als Barris

Dia: dimarts 28 de març de 2023

Hora: a les 10 h

Lloc: Centre Cívic La Sardana

Assistents: Olga Arnau, alcaldessa de VNG; Jordi Medina, regidor de Participació; Blanca Albà, regidora de Gent Gran

Observacions: l'Ajuntament ha creat una imatge corporativa de la Xarxa de Centres Cívics municipals. La nova imatge incorpora un logo general de la Xarxa de Centres Cívics, a la qual s'incorpora el Casal de Gent Gran, i un logo per a cadascun d'aquests equipaments.

La idea i disseny ha anat a càrrec de Joan Mateu (Zigor-Disseny)

D'altra banda, a partir del 3 d'abril els Centres Cívics i el Casal de Gent Gran obriran el servei “Oficina d'Atenció als barris”, on la ciutadania es podrà adreçar per realitzar tres dels tràmits que actualment també es realitzen a l'Oficina d'Atenció Ciutadana ubicada a l'Ajuntament: registre general, volants d'empadronament, i tramitació del Carnet Actiu al Casal de Gent Gran (emissió i duplicat).

Convocatòria de premsa

Convocatòria de premsa

X edició de la Nit del Turisme i el Comerç de Vilanova i la Geltrú

Dia: dijous 30 de març de 2023

Hora: còctel a les 20.30 h, sopar a les 21 h

Lloc: restaurant Marejol, pg. de Ribes Roges, 35

Assistents: Olga Arnau, alcaldessa de Vilanova i la Geltrú; Jordi Medina, regidor de Projecció de Ciutat; Abigail Garrido, diputada delegada de Turisme

Observacions: en el transcurs del sopar, com ja és tradicional, es donaran diferents premis als establiments del sector. Aquests premis són els d'Innovació, Trajectòria, Comunicació, Projecció de la Ciutat i Sostenibilitat. També es lliuraran mencions especials a establiments o persones que per la seva història i trajectòria han estat claus per al desenvolupament del turisme o el comerç a la ciutat.

Aquest esdeveniment està organitzat pel Gremi d'Hostaleria de Vilanova, Visit Vilanova, Viu Comerç i l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

El preu del sopar és de 40 €. 

Data límit d'inscripció: 27 de març

Convocatòria de premsa
T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord