Menú

Atenció als mitjans

Convocatòria de premsa

Celebració del Dia Internacional del Voluntariat 2022

Dia: dijous 1 de desembre de 2022       

Hora: a les 18 h

Lloc: Auditori Eduard Toldrà, c. d'Olesa de Bonesvalls, 8

Assistents: Olga Arnau, alcaldessa de Vilanova i la Geltrú; Adrià Guevara, regidor d'Infància i Joventut; Oriol Huguet, regidor d'Acció Social; Jaume Carnicer, regidor d'Economia Social i Solidària

Observacions: l'Oficina d'Entitats- Punt de Voluntariat de l'Ajuntament organitza un any més aquesta jornada d'agraïment a les voluntàries i voluntaris de la ciutat, amb motiu del Dia internacional del Voluntariat, que se celebra el 5 de desembre.

La celebració, en un acte conduït per Adriana Segurado, comptarà amb una actuació del grup de teatre de l'Associació d'Oci Inclusiu del Garraf Vilanova Actua amb el títol “Un regal” de l'entitat Vilanova Actua; el monòleg còmic “Un dia amb el Marc”, del creador Marc Buxaderas, responsable del projecte “Posa un discapacitat a la teva vida”; l'actuació del grup de cant del Club Social Garraf de l'entitat ATRA; el lliurament dels premis i diplomes del 3r Concurs de Fotografia Capta el Voluntariat; la projecció dels vídeos testimoni de l'Antoni Esteve i la Carlota González; i finalment un refrigeri i la inauguració de l'exposició fotogràfica.

Convocatòria de premsa

Convocatòria de premsa

Inauguració del parc comercial Parc Vilanova

Dia: divendres 2 de desembre de 2022

Hora: a les 9.45 h

Lloc: Carrer del Ciment 1-5

Assistents: Olga Arnau, alcaldessa de VNG

Observacions: el centre comercial PARC VILANOVA, desenvolupat per la promotora Cel Urbà, obre les portes al públic aquest divendres 2 de desembre. El perímetre del recinte ocupa una superfície total de 48.400 m², amb 32.000 m² construïts. Un espai integrat per 22 locals, amb 12 locals comercials i 7 de restauració, així com altres serveis com una pista de bitlles o una benzinera. L'espai disposa d'un aparcament habilitat per a 1.000 vehicles.

L'oferta inclou supermercats, bricolatge i jardineria, mobiliari, equipament esportiu i electrònica de consum, o equipament de la llar, a més d'un gimnàs. Entre les marques presents hi ha MediaMarkt, Viena, Drim, Ozone, Maisons du Monde, Mi Casa, Conforama, Sprinter, Foster's Hollywood, Tedi, Decathlon, Mercadona, Galp, Flex, Distar i Fitness Park, entre altres.

PARC VILANOVA ha suposat la creació de més de 500 llocs de treball de nova generació.

Convocatòria de premsa

Convocatòria de premsa

Presentació de la programació de Nadal i Reis 2022-2023

Dia: dilluns 5 de desembre de 2022

Hora: a les 10 h

Lloc: plaça de la Vila

Assistents: Olga Arnau, alcaldessa de VNG; Mercè Mateo, regidora de Cultura; Adrià Guevara, regidor de Promoció Econòmica

Observacions: un any més, la ciutat s'omple de màgia els dies de Nadal i Reis. La programació s'estén des de Santa Llúcia fins el dia de Reis, amb activitats per a tots els públics i gustos, des dels actes tradicionals fins als més innovadors.   

Convocatòria de premsa
T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord