Menú

Jordi Medina Alsina

Regidor (ERC)

Nascut a Vilanova i la Geltrú el 12 de novembre de 1982. Càrrec electe a l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú des de maig de 2015. Des de 2018 a 2023 ha estat portaveu del govern municipal i president de l'Àrea de Promoció Econòmica, Innovació i Ocupació. Durant aquests anys va assumir responsabilitats com a regidor de Promoció Econòmica, Projecció de Ciutat, Comunicació i Tecnologies digitals, Infància, Adolescència i Joventut, Participació i Patrimoni Cultural.

Actualment és tècnic en mediació de públics i patrimoni cultural, duent a terme polítiques de dinamització, promoció i apropament d'equipaments patrimonials a Catalunya. Ha estat també tècnic en gestió de col·leccions, museus i patrimoni cultural i gestor de la cultura i del patrimoni especialitzat en comunicació, difusió, accessibilitat i programes educatius.

La seva formació inicial va ser magisteri i psicopedagog, especialitzat en gestió de projectes i polítiques educatives a l'Administració Pública Local. Va exercir de docent a educació primària des de 2005 a 2014. Va cursar també el màster en gestió del patrimoni cultural, el postgrau en direcció estratègica de museus i el màster en gestió pública. Actualment està duent a terme el doctorat al voltant de l'aplicació del museu social a Catalunya.

És un enamorat de Vilanova i la Geltrú i membre de diferents entitats culturals i socials d'àmbit local i nacional.

Regidor (ERC)

Contacta amb el regidor

Pots escriure un correu electrònic a jordimedina@vilanova.cat

Més informació

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord