Menú

Jordi Medina Alsina

Portaveu del Govern. Segona tinència d'Alcaldia. Regidor de Projecció de Ciutat, Patrimoni Cultural i Participació (ERC)

Biografia

Càrrec electe a l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú des de maig de 2015. 

Nascut a Vilanova i la Geltrú el 12 de novembre del 1982 és tècnic en gestió de col·leccions, museus i patrimoni cultural. Mestre i psicopedagog, especialitzat en gestió de projectes i polítiques educatives a l'Administració Pública Local. Ha exercit la docència a educació primària des del 2005 al 2014.

Ha cursat el màster en gestió del patrimoni cultural i el post-grau en direcció estratègica de museus. És gestor de la cultura i del patrimoni especialitzat en comunicació, difusió, accessibilitat i programes educatius. Desenvolupa tasques d'assessorament i consultoria en diferents xarxes temàtiques de museus de Catalunya.

Té el màster en Gestió Pública i des del 2018 que és regidor de Promoció Econòmica, Projecció de ciutat i Patrimoni Cultural. Des del mateix any que exerceix de president de l'Àrea de Promoció Econòmica, Ocupació i Innovació de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i és el portaveu del govern municipal. Des del juny de 2022 és també regidor de Participació Ciutadana.

És un enamorat de Vilanova i la Geltrú i membre de diferents entitats culturals i socials d'àmbit local i nacional.

Portaveu del Govern. Segona tinència d'Alcaldia. Regidor de Projecció de Ciutat, Patrimoni Cultural i Participació (ERC)

Contacta amb el regidor

Pots escriure un correu electrònic a jordimedina@vilanova.cat

Més informació

  • Retribució com a càrrec electe: indemnitzacions per una quantia màxima de 9.360 € anuals (dedicació sense retribució). Acord de Ple (15/7/2019)
  • Declaració de béns
T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord