Menú

Juan Manuel Rodríguez Serrano

Regidor (Som VNG)

Biografia

Càrrec electe de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú des de setembre de 2021

Nascut a Vilanova i la Geltrú l'any 1989, és llicenciat en Història per la Universitat de Barcelona. Va ser en l'etapa estudiantil que va començar el seu compromís polític i social, participant en la Joventut Comunista i en l'Associació d'Estudiants Progressistes. En l'etapa universitària va ser membre actiu de l'assemblea de la Facultat de Geografia i Història, essent escollit com a representant dels i les estudiants en els òrgans de representació de la facultat, així com a membre del claustre de la UB i membre de la permanent del Consell de l'Alumnat d'aquesta universitat.

A Vilanova i la Geltrú ha estat implicat en la recuperació de la memòria històrica, participant a Garraf per la República, i a la solidaritat internacionalista.

La seva vida laboral està plena d'experiències precàries, en feines de tota mena: repartidor de propaganda, mosso de magatzem, reposador i caixer de supermercat, teleoperador, auxiliar administratiu... feines que no acostumen a aparèixer en les biografies dels càrrecs institucionals.

Des de 2017 fins a 2021 ha estat assessor del grup municipal SOM VNG, projecte en el qual ha participat des de 2015. També és militant de Comunistes de Catalunya i d'Esquerra Unida i Alternativa, i va ser secretari general de la Joventut Comunista de Catalunya entre 2015 i 2018.

Regidor (Som VNG)

Contacta amb el regidor

Pots escriure un correu electrònic a jrodriguezs@vilanova.cat

Perfil digital

Més informació

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord