Menú

Lojaina Maftouh Lachheb

Regidora de Dependència, VNG Inclusió, Serveis Funeraris, Servei d'Inclusió Residencial, Salut i Acció Social (ERC)

Biografia

Vilanovina des de l'any 1996. Filla de la immigració i de família nombrosa. Graduada l'any 2018 en Ciències Polítiques a la Universitat Pompeu Fabra on es va especialitzar en Relacions Internacionals cursant el seu darrer any a Science Po Toulouse. Posteriorment va obtenir un màster en Diplomàcia i Organitzacions Internacionals al CEI International Affairs (UB) (2021) i un màster en Drets Humans, Democràcia i Globalització a la UOC (2022).

Des dels 17 anys compaginava els seus estudis amb experiències laborals diverses: magatzems de fruita o d'esports, hostessa en fires, classes particulars, etc. A principis del 2018, posteriorment a la seva estada a França, es va incorporar com a auxiliar al Departament de Dret de la Universitat Pompeu Fabra i, un cop graduada, es va iniciar com a treballadora social a la cooperativa ACTUA SCCL. Un cop finalitzats els seus primers estudis de màster l'any 2021, va estar de becària a DIPLOCAT i al Departament d'Acció Exterior de la Generalitat de Catalunya. Posteriorment, es va incorporar com a tècnica del grup municipal d'Esquerra Republicana a l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú (desembre 2021) i com a Professora Associada de l'assignatura de Dret Internacional Públic als Estudis de Dret i Política de la UOC (febrer 2022).

Col·legiada al Col·legi de Professionals de la Ciència Política i de la Sociologia, militant d'Esquerra Republicana de Catalunya i del Jovent Republicà. Ha estat patinadora federada i jugadora de bàsquet a Vilanova i la Geltrú.

Domina 5 llengües, fet que l'ha permès obrir-se al món i ser una amant dels viatges improvisats. Ferma en la defensa dels drets civils, polítics i econòmics de les persones i de la lluita contra les injustícies socials.

Regidora de Dependència, VNG Inclusió, Serveis Funeraris, Servei d'Inclusió Residencial, Salut i Acció Social (ERC)

Contacta amb la regidora

Pots escriure un correu electrònic a lmaftouh@vilanova.cat

Més informació

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord