Menú

Ricardo Izquierdo Barjola

Regidor (Transformem VNG)

Va néixer a Vilanova i la Geltrú el 22 de desembre de 1978. Criat al barri de Sant Joan, va estudiar administració al centre educatiu Joaquim Mir.

Des de fa més de 20 anys, és el propietari i regent d'un bar al seu barri natal. És una persona molt activa en la vida associativa de la ciutat i participa activament a la cultura local. Ha estat vicepresident del Gremi d'Hostaleria de Vilanova durant quatre anys.

Destaca la seva implicació en el teixit associatiu veïnal, col·laborant activament amb diferents entitats locals dedicades a la Festa Major i el Carnaval. És una persona apassionada de la seva ciutat, i treballa en la promoció dels seus valors culturals i festius.

Ricardo Izquierdo Barjola és una persona d'actitud generosa, amable i oberta, la qual cosa l'ha fet molt conegut entre els veïns de Vilanova. A final de 2022 va prendre la decisió de fer un pas endavant, entrant activament en la política municipal, presentant-se com a candidat a les eleccions municipals de 2023 amb la formació Transformem VNG.

Regidor (Transformem VNG)

Contacta amb el regidor

Pots enviar un correu electrònic a rizquierdo@vilanova.cat

Més informació

Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord