Menú

Teresa Llorens Carbonell

Regidora (PSC)

Biografia

Càrrec electe a l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú entre 1991 i 2003, i des de maig de 2015.

Nascuda a Vilanova i la Geltrú el 1966, és llicenciada en Filosofia i Ciències de la Educació per la Universitat de Barcelona i posteriorment va fer estudis de doctorat. És Màster en Direcció Pública per ESADE i postgrau de Fundació Gerencial a les Administracions Públiques.

Els seus inicis laborals van estar vinculats a la gestió sociocultural, la formació ocupacional i la joventut. Actualment és coordinadora de l'Àrea de Cohesió Social, Ciutadania i Benestar de la Diputació de Barcelona. Anteriorment ha estat coordinadora de la Vicepresidència Cinquena i del Grup socialista a la Diputació de Barcelona, també ha estat coordinadora de la Vicepresidència Quarta i de l'Àrea d'Igualtat i Ciutadania, cap del Servei Polítiques de Diversitat i Ciutadania, directora de Migració i Ciutadania del CRID i tècnica de Joventut a l'Oficina del Pla Jove.

La seva vinculació a la ciutat i la seva inquietud l'ha portat a formar part de diferents moviments socials i culturals de la ciutat.

Té una àmplia experiència en la política municipal va ser regidora de l'Ajuntament entre 1991 i 2003 on va desenvolupar responsabilitats com a portaveu, presidenta de l'Àrea de Serveis Personals i regidora de Cultura i Plans d'Acció Ciutadana, i posteriorment regidora del 2015 al 2019 on va ser tercera tinent d'alcaldia de l'Àrea de polítiques de Ciutadania i regidora de cultura, convivència i equitat, així com portaveu del Grup Municipal Socialista.

Regidora (PSC)

Contacta amb la regidora

Pots enviar un correu electrònica a tllorens@vilanova.cat 

Perfil digital

Més informació

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord