Menú

Associacions comercials de la ciutat

El comerç de Vilanova i la Geltrú és un comerç de qualitat que ofereix tota classe de productes i preus per a totes les butxaques.

Signe d'aquest dinamisme, és el sorgiment de noves associacions de comerciants en els darrers anys, comptant amb l'actualitat amb tres, que organitzen cada any una programació d'atractives activitats i actes de dinamització i promoció comercial, entre els que destaquen els dedicats a oferir productes de temporada amb atractius descomptes com són: Fora Estocs i Shopping Night (Viu Comerç), Dia del Client i Outlet al carrer (Sant Gregori comerç actiu).

A la ciutat trobaràs:

ASSOCIACIÓ TOT COMERÇ (VIU COMERÇ)

Entitat que, des de l'any 2000, té associats un nombre important de comerços de tota mena, molt d'ells situats al centre urbà de la ciutat.

 

ASSOCIACIÓ SANT GREGORI COMERÇ ACTIU

Els establiments situats en el carrer Sant Gregori, han creat l'entitat amb l'objectiu principal de dinamitzar la vida comercial d'aquesta via, plena d'establiments de variada oferta.

ass.santgregorica@gmail.com

 

ASSOCIACIÓ COMERÇ DE MAR

Entitat que aplega a diversos comerços i establiments situats en el barri de Mar amb la finalitat de treballar per aconseguir visualitzar l'existència del teixit comercial de la zona.

cdemarvng@gmail.com

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord