Menú

Mercats dels diumenges

ATENCIÓ !!! SEGONA CONVOCATÒRIA PER PARTICIPAR EN ELS MERCATS DELS DIUMENGES ...

L'Ajuntament torna a obrir una nova convocatòria per poder participar en els mercats de brocanters i de col·leccionisme, art i artesania dels diumenges.   

Si esteu interessats/des, teniu temps fins el DIA 8 DE MARÇ DE 2024 per presentar la vostra sol·licitud a través d'aquesta tramitació electrònica.

MERCAT DE BROCANTERIA, COL·LECCIONISME, ART I ARTESANIA

  • PRIMER DIUMENGE DE CADA MES

    PRIMER DIUMENGE DE CADA MES

  • PRIMER, TERCER I CINQUÈ (SI N'HI HA) DIUMENGE DE CADA MES

    PRIMER, TERCER I CINQUÈ (SI N'HI HA) DIUMENGE DE CADA MES

El Mercat d'Art i Artesania dels Diumenges, fins fa poc aturat, es reactiva cada 1r diumenge.

Aquest mercat, cada primer diumenge comparteix la rambla de la Pau amb el tradicional Mercat de Brocanteria dels diumenges. 

El trobareu concretament en el tram superior d'aquesta rambla, doncs el tram final i envoltant el monument dedicat a Francesc Macià, és l'espai del Mercat de Brocanteria.

Unes paradetes ben sorprenents amb artesania elaborada pels mateixos artesans i productes de petit regal us esperen.  Visiteu-lo de 10 a 20 hores!

El Mercat de Brocanteria i Col·leccionisme, es continua cada 1r, 3r i 5è diumenge de cada mes, de 10 del matí a les 20 hores del vespre.

Al voltant de 10 expositors, organitzen al peu del monument dedicat a Francesc Macià de la Rambla de la Pau, un punt de trobada per a tots els amants de les antiguitats i el col·leccionisme (monedes, postals, xapes de cava, discos...).

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord