Menú

Mercats ambulants

Vilanova i la Geltrú compta amb dos Mercats ambulants cada setmana que ofereixen diversitat de productes: tèxtils, d'alimentació i tot tipus de complements.

 

  • MERCAT DEL CENTRE - els dissabtes

És un mercat que consta d'unes 180 parades.  Es fa els dissabtes, de les 9 a les 14 hores. Abans de la pandèmia es celebrava al voltant de l'edifici del Mercat Municipal del Centre - 11 de Setembre (plaça Soler i Carbonell), però després a partir de la fase III, la part de mercadal no alimentari s'ha traslladat temporalment al Parc de Baix-a-Mar amb totes les mesures de seguretat garantides. La part de productes alimentaris no han canviat l'ubicació.

Es caracteritza per ser un merat amb diversificació de producte: des de productes de proximitat en verdura i fruita fina a d'altres d'alimentació, tèxtil, parament de la llar, sabateria, flors i plantes, etc.

 

  • MERCAT DE MAR - els divendres

El Mercat de Mar està ubicat a la rambla de la Pau, entre els carrers d'Àncora i Pere Jacas, compta amb 13 parades que ofereixen un gran ventall d'articles: roba i calçat, peces de pell, cosmètics, artesania i regals, etc. També es troben productes de drogueria, estris de cuina i alimentació, entre molts d'altres.

El mercat obre tots els divendres de les 9 del matí a les 14 hores. 

 

D A R R E R E S     N O T Í C I E S:

"Els clients reben positivament el canvi del Mercadal del centre al parc Baixamar de Vilanova" (15/06/2020)

"El mercadal del centre s'estrena al parc de Baix-a-mar" (13/06/2020)

"Tot a punt per al retorn del mercadal dels dissabtes, a partir del 13 de juny al parc de Baix-a-mar"  (04/06/2020)

"Tornen les parades dels mercats de mar i del centre adaptant-se a les mesures higièniques i de distància de seguretat" (27/05/2020)

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord