Menú

Criança coresponsable

Punt de trobada destinat a la sensibilització, formació i treball de pares i mares “debutants” durant el moment del postpart i puerperi. L'espai fomenta la participació amb un acompanyament professional des del que es facilita un temps per compartir i reflexionar sobre la vivència de ser pare i mare.  També s'hi aborden aquelles inquietuds que poden sorgir davant els rols emergents que es desenvolupen en les noves maternitats i paternitats, en la creació d'una nova família tenint cabuda tots els models de família existents.

Les trobades permeten desenvolupar coneixements i actituds basades en l'equitat, la coresponsabilitat, el creixement sòcio-afectiu i l'educació emocional. Vol ser un punt de partida i recolzament per a les noves ma-paternitats, en les diferents etapes inicials de vida del nadó.

Les trobades de Criança coresponsable del curs 2022-23 són quinzenals els dimecres, al Centre Cívic La Sardana, de 10.30h a 12h. Les persones interessades en participar es poden insciure enviant un correu a convivenciaiequitat@vilanova.cat, o bé, trucant al telèfon de l'Espai d'Equitat 938169002. Les places son limitades a 10 parelles o membre de família monomarental/monoparental, amb els respectius nadons. La data d'inici de les trobades és el 5 d'octubre de 2022 i finalitzaran el març del 2023.

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord