Menú

Espai d'Equitat: dones i persones LGTBI

Què és l'Espai d'Equitat?

L'Espai d'Equitat és el servei municipal d'atenció i assessorament a les dones i a lesbianes, gais, transsexuals, bisexuals i intersexuals i el seu entorn.

Qui som?

El Servei d'Informació i Atenció a la Dona (SIAD) i el Servei d'Atenció Integral LGBTI (SAI) ubicats a l'Espai d'Equitat es conformen d'un equip tècnic de professionals que ofereixen informació, assessorament, suport i formació en temes derivats de la desigualtat i la discriminació per raó de gènere, identitat i sexualitat.

A qui atenem?

  • Qualsevol dona o persona LGBTI que viu o ha viscut alguna manifestació de violència masclista i els seus fills i filles.
  • Qualsevol persona de Vilanova i la Geltrú que se senti discriminada pel fet de ser dona o per la seva diversitat sexual, d'identitat o de gènere, en qualsevol espai públic o privat.
  • Familiars, amistats i parelles de dones i persones LGTBI que busquin suport i/o assessorament sobre violències masclistes i/o diversitat sexual i de gènere.
  • Adolescents i joves víctimes de relacions sexeafectives abusives.

Què oferim?

  • Informació i assessorament per a consultes de tot tipus a dones i persones LGBTI.
  • Assessorament jurídic especialitzat en procediments civils i penals vinculats a discriminacions derivades de les violències masclistes (separacions, divorcis, incompliments de règims, drets laborals, etc.).
  • Atenció psicològica individual i/o grupal a dones i persones LGTBI. També als seus fills i filles.

On i quan ens pots trobar?

plaça de la Vila, 8 baixos

08800 Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

938169002 / Truca a la Carme 626234696 (o Whatsapp)

equitat@vilanova.cat

Horari: de dilluns a divendres (9.30 a 14.00h)

Truca a la Carme
Espai d'Equitat
T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord