Menú

Allotjament d'urgència social

Ajudem les persones desnonades o en situació de risc residencial

Les persones que es trobin en situació de risc de desnonament poden adreçar-se al servei d'Habitatge per rebre orientació sobre els ajuts i recursos als quals poden accedir. Cal demanar cita prèvia trucant al telèfon 93.816.90.31.

Si la persona té deutes, reclamacions per impagaments o fins i tot una demanda judicial, però encara no ha perdut el seu habitatge, es proposarà una intermediació amb el banc, si es tracta d'una hipoteca o un lloguer amb entitat bancària, o bé es tramitaran ajuts urgents per al pagament del deute o per a la fiança i el pagament d'un nou habitatge de lloguer.   En cas que sigui necessari, els tècnics d'Habitatge poden informar-vos sobre com sol·licitar un advocat del torn d'ofici.

Si la persona ja ha rebut ordre de llançament del seu habitatge, amb data i hora fixades per les autoritats judicials,  haurà d'adreçar-se als Serveis Socials municipals, perquè valorin si és viable un reallotjament a través de la Mesa d'allotjament d'emergència de l'Agència de l'Habitatge.

Per poder acollir-se al reallotjament de Mesa d'allotjament d'emergència, cal acreditar que es compleixen els requisits establerts en el  Reglament que la regula.

Ajudem les persones desnonades o en situació de risc residencial
T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord