Menú

L'Ajuntament treballa en la redacció d'un reglament per gestionar el parc públic municipal d'habitatge

25/03/2022

El Ple del passat dia 14 de març de 2022 va aprovar incialment el Reglament per a la gestió del parc públic municipal d'habitatges de Vilanova i la Geltrú.

El parc municipal d'habitatge de gestió pública és la principal eina de què disposa actualment l'Ajuntament per a donar resposta a les necessitats de les persones i col·lectius amb major dificultats per accedir a un habitatge a preu de mercat, que sovint quedarien excloses en l'accés a un habitatge digne i adequat.  Inicialment el parc públic municipal de Vilanova i la Geltrú estava composat principalment per habitatges de promoció pública que eren adjudicats seguint els procediments habituals previstos a la normativa de protecció oficial, però en els darrers anys, l'enorme increment de la demanda d'habitatge per a reallotjament de persones en situació d'emergència residencial, que sol·liciten l'adjudicació per via d'urgència d'un habitatge a la Mesa d'Emergències, ha fet necessari revisar i actualitzar la metodologia de gestió dels habitatges públics municipals a través de la redacció d'un nou reglament de gestió dels habitatges municipals.

 

 

Foto: creado por Lazy Image i publicat a www.lainformacion.com

L'Ajuntament treballa en la redacció d'un reglament per gestionar el parc públic municipal d'habitatge
T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord