Menú

Primavera Moguda

Aquestes vacances no cal que et confinis!

Aquestes vacances no cal que et confinis!

Futbol Estil Lliure Free Style

Dia i hora: 29 de Març, matí, de 10.30h a 12.30h

Lloc: Pista exterior de l'Escola Canigó (C. del Canigó, 4).

Edats: persones nascudes entre el 2001 i el 2007 (ambdòs inclosos).

El freestyle consisteix a expressar-se amb la pilota utilitzant qualsevol part del cos, incloses les mans. Aquesta disciplina va començar a convertir-se en moda als anys 80 i ha esdevingut un autèntic tsunami entre el jovent des de l'explosió de les xarxes socials.

El Zhor Karatyan és un free styler amb molta experiència que ha guanyat diverses competicions d'aquesta disciplina i ensenyarà als i les participants els secrets per millorar-ne la tècnica.

Futbol Estil Lliure Free Style

Crea fotos i vídeos amb el mòbil

Dia i hora: 29 de Març, tarda, de 16.30h a 18.30h

Lloc: Sala polivalent del TOC  (C. Sant Sebastià, 11. ) i després passejada per l'entorn urbà.

Edats: persones nascudes entre el 2002 i el 2006 (ambdòs inclosos).

“La càmera no fa al fotògraf” això és el que volem demostrar en aquest taller. Volem fer entendre que no cal disposar d'una càmera d'alta qualitat per realitzar fotografies espectaculars i diferents, amb qualsevol telèfon mòbil és poden realitzar grans fotografies. Endinsa't en el món de la fotografia i el vídeo creatiu a través del telèfon mòbil!

Taller acompanyat per la fotògrafa, videògrafa i treballadora social, Georgina Garriga

Crea fotos i vídeos amb el mòbil

Trailrunning: atreveix-te a córrer a la muntanya

Dia i  hora: 30 de Març, matí, de 10 a 12.30h.

Lloc: Punt de trobada jardins de l'Espai Far.

Edats: persones nascudes entre el 2000 i el 2005 (ambdòs inclosos)

Coneixes bé el que és el Trailrunning? Els valors d'aquest esport van molt més enllà del simple fet de córrer per la muntanya. Naturalesa, tranquil·litat, superació, companyonia… tot això i molt més és el que podràs veure i sentir en aquesta jornada en una de les zones més extraordinàries de la comarca del Garraf, on aprendràs com afrontar des de les parts més corredores fins a les més tècniques que el propi terreny ens ofereix.

Activitat conduïda per la Gisela Carrión corredora d'elit de curses de muntanya i quilòmetre vertical.

Trailrunning: atreveix-te a córrer a la muntanya

Crea el teu Graffiti amb Berok, grafiter professional

Dia i hora: 30 de Març, tarda de 16.30h a 19h

Lloc: Pati exterior del TOC (C. Sant Sebastià, 11. )

Edats: persones nascudes entre el 2002 i el 2007 (ambdòs inclosos).

Serà una gran experiència creativa tant per aquells que mai hagin provat un esprai com per als que ja tinguin algun contacte amb el món grafiter. Arran d'alguna idea o esbós dels i les participants, Berok els guiarà per plasmar-ho en una gran superfície. Es treballarà l'ús d'aerosols, els seus trucs i tècniques professionals, buscant l'aprenentatge i un bon resultat final. El més important són les ganes de gaudir i pintar!!!

Taller guitat per Òscar Garcia, Berok,  grafiter professional de Barcelona, amb 20 anys d'experiència en murals decoratius i graffitis i un dels més reconeguts al país en la pràctica professionalitzada. L'empresa Berok és un referent estatal en la decoració mural i graffiti per a habitatges i locals. Entre els seus clients més coneguts hi ha Nike, Adidas, Mini, Opel, Universal Studios, Fundació Leo Messi i molts més.

Crea el teu Graffiti amb Berok, grafiter professional

Pedala l'entorn amb BTT: dos nivells

Dia i hora: 31 de Març, matí, de 10.30h a 13h

Lloc: Sortida pàrquing just davant de l'Hospital de Sant Antoni.

Edats: persones nascudes entre el 2000 i el 2006 (ambdòs inclosos).

Les participants es distribuiran en 2 grups segons nivell i edat. Si no tens bici i/o casc, nosaltres te'ls proporcionem.

Excursió en bici de muntanya pels voltants de Vilanova: Mas de l'Artís, els Balcons, la Talaia, Casa Alta i tornada al punt de sortida per pistes a nivell de principiants. Treu-li la pols a la bici i pedala! 

Taller acompanyat per l'Anna Saló  i dos monitors/es més que guiaran els grups que es facin per edat i nivell. L'Anna és llicenciada en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport, esportista vocacional  i empresària de Saló Salut, un espai dedicat a la cura de la salut i l'esport.

Pedala l'entorn amb BTT: dos nivells

Cuina sense forn: dolços saludables, senzills i deliciosos!!

Dia i  hora: 31 de Març, tarda, de 16.30 a 19h

Lloc: Sala polivalent del TOC. (C. Sant Sebastià, 11. )

Edats: persones nascudes entre el 2003 i el 2006 (ambdòs inclosos).

“Nutella” casolana, boletes energètiques i altres sorpreses. Aprèn a preparar dolços saludables, lliures de patiment animal i sense residus... Senzills, ràpids i deliciosos.

Activitat dirigida per Berta Garriga, d'Arrels Voladoressensibilitzadora ambiental i bruixa penedesenca. S'ha format en herbalisme silvestre i plantes medicinals i estudia Ciències Socials. Ha fet "stages" en diversos restaurants, on va enfortir la seva passió (ja existent) per la cuina, i va aprendre més sobre creació gastronòmica i coordinació a la cuina.

Cuina sense forn: dolços saludables, senzills i deliciosos!!

Crea els teus propis circuits d'entrenament a casa

Dia i  hora: 1 d'Abril, matí, de 10.30 a 13h.

Lloc: Gimnàs Escola Canigó (C. del Canigó, 4).

Edats: persones nascudes entre el 2000 i el 2006 (ambdòs inclosos).

En els temps que corren l'activitat física i l'esport s'han vist molt afectats per les mesures de prevenció per la covid-19. L'activitat física a l'aire lliure i l'entrenament a casa han guanyat molts adeptes. Però, és vàlida per nosaltres qualsevol rutina d'entrenament que trobem a internet o youtube? Aquest taller pretén donar-vos unes eines bàsiques per poder exercitar-se a casa amb el mínim material i d'una manera global, progressiva, coherent i saludable.

Aquest taller estarà conduit per l'Isaac Cordero, llicenciat en ciències de l'activitat física, educador esportiu i empresari del sector del esport i el lleure.

Crea els teus propis circuits d'entrenament a casa

Inicia't al K-POP, el ball de moda

Dia i hora: 1 d'Abril, tarda, de 16.30h a 18.30h

Lloc: Gimnàs Escola Canigó (C. del Canigó, 4).

Edats: persones nascudes entre el 2002 i el 2007 (ambdòs inclosos).

Vols aprendre i gaudir els balls més coneguts del k-pop?  El K-pop és un gènere musical que inclou diferents estils musicals com ara la música dance electrònica, el hip hop, el rap, el rock, l'R&B, etc., i que es refereix específicament a la música popular de Corea del Sud. En aquesta activitat podràs fer un tast d'aquest fenomen musical i cultural.

Taller conduit per la Lucia i l'Ada de l'Associació Awen, associació vilanovina relacionada amb la cultura de l'expressió artística, anime, manga, còmic, esports, cultura, creixement personal, etc.

Inicia't al K-POP, el ball de moda

Més informació a les nostres xarxes:

  • Element 1
  • Element 2
  • Element 3
  • Element 4
T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord