Menú

Recollida porta a porta

La recollida d'escombraries que s'implantarà a VNG és un sistema porta a porta i en contenidors tancats diferenciat en dues zones.
D'una banda la zona 1, amb més densitat o amb habitatges de segones residències (Sant Joan, Barri de Mar o el Prat de Vilanova), tindrà recollida porta a porta de 3 fraccions i contenidors per a l'orgànica (tancats) i el vidre.

La zona 2, que inclou el Molí de Vent, l'Aragai, Nucli Antic o la Geltrú, tindrà la recollida de 5 fraccions porta a porta. Finalment en les zones periurbanes el projecte preveu la recollida en àrees tancades amb control d'accés. El nou sistema també contempla el porta a porta de les 5 fraccions per als mitjans i grans productors (comerços, empreses, indústries, etc.).

Actualment s'està realitzant un estudi on s'analitzarà tots els edificis de la ciutat per veure on ubicar els residus. Es tracta d'un model de recollida molt personalitzat. Per exemple, en els establiments es distingiran petits productors (nivell domèstic), mitjans productors i grans productors de brossa.

Un cop es disposi de tota la informació des de l'Ajuntament s'iniciarà el procediment per licitar aquest servei o bé internalitzar-lo.

Noticia relacionada 09/11/2020

Noticia relacionada 05/02/2020

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord