Menú

El restaurant Marejol de Vilanova i la Geltrú convoca un tast a cegues per parelles dotat amb 1550 euros

Comparteix:
19/01/2015 11:44

Es celebrarà el pròxim dilluns 9 de febrer

El restaurant Marejol de Vilanova i la Geltrú, en col·laboració amb la Regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament vilanoví, el Consell Comarcal del Garraf i la fira Temps de Vi de la capital de la comarca del Garraf, ha convocat per a les set de la tarda del proper dilluns 9 de febrer la segona edició d'un concurs de tast a cegues per parelles. El restaurant del Passeig de Ribes Roges de Vilanova ha decidit enguany elevar el nivell del concurs amb tres destacats premis, consistents en vals per adquirir vins per valor de 1.550 euros. El primer premi està dotat amb 800 euros, el segon amb 500 i el tercer amb 250. El concurs del Marejol està obert a professionals i també a aficionats. El concurs del Marejol només compta amb una fase. Els participants hauran d'enfrontar-se a vuit vins: 2 vins escumosos, 2 blancs, 3 negres i 1 vi especial. 

Cada parella ha de descobrir la següent informació dels vins: país (2 punts), zona d'origen (2 punts), Denominació d'Origen (2 punts), varietats de raïm (2 punts), anyada (2 punts), elaborador (2 punts) i marca (2 punts). Mentre el jurat deliberi, l'enòleg de Castell de Perelada Delfí Sanahuja dirigirà un tast vertical inèdit del vi Ex Ex que inclourà anyades que no van arribar a sortir al mercat. 

Un total d'11 parelles, la gran majoria del Penedès, van participar en la primera edició d'aquest concurs del Marejol el febrer de l'any passat. El jurat va destacar l'alçada dels participants. Es va imposar, amb claredat, la parella de viticultors i elaboradors penedesencs coproopietaris del celler de les Gunyoles (Avinyonet del Penedès) Mas Candí. Es tracta de Toni Carbó i Ramon Jané. Un xampany Blanc de Noirs, un borgonya de Mersault, un Bordeus d'anyada històrica, un gran Ribera del Duero també d'anyada històrica, un vell Priorat de gran alçada i un Sauternes-Barsac van desfilar pel concurs organitzat per Jose Gallego. La primera edició del concurs de tast per parelles del restaurant Marejol va reunir somel·liers, comercials del món del vi, enòlegs, crítics de vins i fins i tot organitzadors de fires vinícoles. 

Les parelles interessades a participar en aquesta segona edició poden formalitzar la seva inscripció (60 euros) al telèfon 93 815 56 82, o bé a l'adreça de correu electrònic restaurantmarejol@restaurantmarejol.com, fins a les 21 hores del divendres dia 6 de febrer.

tast

tast

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Comerç
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració