Menú

L'Associació Suport, un puntal per al lleure inclusiu

Comparteix:
19/05/2016 11:35

Es tracta d'una entitat que va néixer el 2003 a la nostra comarca, i que treballa de manera coordinada amb els Serveis Socials Municipals

L'Associació Suport, que forma part de la Plataforma per a una Escola Inclusiva, està enfeinada aquests dies col·laborant amb l'organització de la 13a Festa per a una Societat Inclusiva que se celebra dissabte a Les Roquetes.

Suport és una associació sense ànim de lucre que va néixer a Vilanova i la Geltrú l'any 2003 per treballar per la qualitat de vida de les persones amb discapacitat. La va engegar un grup de professionals, provinents de la psicologia, la pedagogia, el treball social o la fisioteràpia, que van detectar diverses necessitats en les persones amb discapacitat i en les seves famílies.
Ofereix assessorament i suport a les famílies, així com acompanyament i atenció domiciliària. A banda, organitza activitats de lleure inclusiu, i assessora les entitats que organitzen activitats de lleure perquè puguin fer-les de manera inclusiva.

L'Associació Suport defensa el lleure com l'espai idoni d'inclusió. Des de l'any 2004, i a través d'un conveni amb l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, ofereix serveis d'assessorament i recursos als casals, colònies i activitats d'estiu per a infants i joves. Així, presta un servei de suport cada estiu als equips de monitors i monitores per tal que les activitats d'estiu recollides al fulletó que publica l'Ajuntament siguin inclusives, assessorant els responsables per atendre de la millor manera els infants i adolescents amb diversitat funcional (amb discapacitats psíquiques o físiques).

L'entitat es nodreix de subvencions institucionals, i de les aportacions dels seus socis, siguin o no familiars de persones amb discapacitat. Treballa amb professionals i amb voluntaris, i per això fa una crida a totes les persones que hi vulguin col·laborar de manera voluntària.
Per contactar amb l'associació Suport es pot fer a través del correu electrònic assosuport@hotmail.com

Associació Suport

Associació Suport

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Cultura
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració