Menú

Èxit de convocatòria al IV Tast d'Espigalls i Productes de la Terra

Comparteix:
13/12/2013 14:21

Més de 100 persones van gaudir del menú d'espìgalls fet per La Farmàcia, Tastets, i Can Llorens

La quarta edició del Tast d'Espigalls i Productes de la Terra es va dur a terme a la sala del Pòsit del passeig Marítim de Vilanova i la Geltrú. Més d'un centenar de persones van poder tastar les diferents propostes que van fer els restaurants vilanovins La Farmàcia i Tastets, amb postres de Cal Llorens, vins Bolet i espigalls d'hortalisses J. Ortuño. Aquest acte va estar organitzat pel restaurant La Farmàcia amb la col·laboració de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú; la Confraria de Pescadors, el Gremi d'Hoteleria i Restauració de Vilanova i la Geltrú, l'entresol, Tastets Gastronòmic, Bolet, vins i caves ecològics del Penedès; Josep Colom, AV Vallejo, Can Llorens, i Hortalisses Pujades J Ortuño. El sopar va comptar amb la presència de la regidora de Serveis Viaris de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Glòria Garcia; el regidor d'Urbanisme, Joan Giribet; el regidor del PP, Santi Rodríguez, el gastrònom Pere Tàpies, el periodista especialitzat Ramon Francàs; o el patró major de la Confraria de Pescadors, Miquel Illa.

El menú de degustació va consistir en vieira de ria amb espigalls saltats amb pernil de gla i formatge parmesà, presentat pel restaurant La Farmàcia i acompanyat amb un xarel·lo 2012 ecològic de Caves Bolet. El segon plat, presentat pel restaurant Els Tastets, va consistir en un trinxat de la Cerdanya amb espigalls i cruixent de cansalada, acompanyat amb vi ull de llebre 2013 ecològic de Caves Bolet. El tercer plat, presentat pel restaurant La Farmàcia, consistí en un arròs negre de sípia de Vilanova amb espigalls i carxofes, acompanyat amb un pinot noir 2013 rosat ecològic de Caves Bolet. I finalment, les postres de la pastisseria Can Llorens (Cal Noni) van ser unes galetes d'espigalls amb crema pastissera i xocolata, acompanyat per un cava brut reserva 2010 de caves bolet

El sopar es va amenitzar amb música en viu a càrrec del grup “L'Entresòl”
espigalls

espigalls

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Comerç
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració