Menú

El Consell d'Administració de PIVSAM aprova el Pla de viabilitat per a 2012-2015

Comparteix:
09/12/2011 14:48

Aquest fet possibilita l'aixecament del concurs de creditors i la posada en marxa d'un Pla d'Actuacions

El Consell d'Administració de Promoció Industrial Vilanova Societat Anònima Municipal (PIVSAM) ha aprovat aquest matí el Pla de Viabilitat 2012 - 2015. Aquest fet fa possible l'aixecament del concurs de creditors i garanteix la continuïtat de l'empresa.

Aquest Pla de Viabilitat passa per l'adopció de sis punts essencials, com son la reducció de costos fixes; la reestrcuturació dels recursos humans; la renegociació dels deutes amb bancs i proveïdors; la renegociació amb el client principal dels deutes pendents; la reactivació de les vendes de la promoció immobiliària; i l'impuls a la recerca de nous encàrrecs municipals assumibles per PIVSAM.

Aquests punts bàsics comporten uns acords que s'hauran de desenvolupar al llarg d'aquest període. Entre aquests acords destaquen l'estalvi anual de 180.000 euros quant a lloguers i subcontractació de serveis, i el de 375.000 euros - també anuals - de la restructuració de recursos humans de la Societat. Aquesta restructuració consistirà en l'amortització de la plaça de gerència, un ERO de fins a 180 dies, i la reducció general de sous dels treballadors i treballadores de PIVSAM. Aquestes mesures, que sumen 555.000 euros, ja suposen una reducció d'una tercera part del pressupost total de PIVSAM que ascendia a 1.500.000 euros fins aquest moment, i que amb el Pla passarà a estar per sota del milió d'euros

El Pla de Viabilitat aprovat està acompanyat d'un Pla d'Actuacions, també pel període 2012 - 2015, on adquireixen més importància les accions al voltant de la promoció de ciutat i de suport a la gestió municipal, mentre que les d'urbanisme i obra pública queden en un apartat més secundari. Tot i amb això, aquests dos apartat últims continuen tenint una importància forta donada la necessitat de reactivar les vendes de la promoció immobiliària i l'impuls a la recerca de nous encàrrecs municipals que puguin ser assumits.
pivsam

pivsam

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Atenció a la ciutadania
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració