Menú

Aquest divendres comencen els treballs per millorar l'accessibilitat de l'avinguda de Rocacrespa, al barri de La Collada – Els Sis Camins

Comparteix:
04/12/2020 11:05

Les obres possibilitaran la creació d'un itinerari per a vianants més segur i accessible, ja que no caldrà baixar de la vorera per travessar els carrers

Aquest divendres comencen els treballs de millora de l'accessibilitat a l'avinguda de Rocacrespa que possibilitaran la creació d'un nou itinerari per a vianants a la vorera nord, entre els carrers del Doctor Zamenhof i de Sant Joaquim.

Els treballs, inclosos dins el Pla de manteniment i millora de l'espai públic, són fruit d'una antiga demanda de l'associació de veïns que reclamava poder transitar a peu per aquesta avinguda, que enllaça el barri de Sant Joan amb el de La Collada- Els Sis Camins, de forma més segura i accessible.

Les obres comencen aquest divendres amb l'asfaltatge de 300 metres quadrats a l'avinguda de Rocacrespa per tal que, partir de la setmana vinent, els operaris puguin començar a fer remuntes d'asfalt en diferents encreuaments de carrers. Amb aquesta acció es dóna preferència a la zona de vianants i ja no caldrà baixar a la calçada per travessar els carrers.

Així mateix també es faran treballs per millorar l'accessibilitat en diversos punts del recorregut. En aquest sentit, el projecte contempla la construcció d'un paviment de formigó per donar continuïtat a la vorera del carrer del Doctor Zamenhof, que passarà a tenir 304 metres més. També s'enderrocarà i es reconstruirà la zona deteriorada de la vorera sud de l'avinguda de Rocacrespa, amb el carrer del Rasot, i es faran diversos rebaixos, per tal de disposar d'una vorera de tres metres de llarg i un metre i mig d'amplada.

El cost dels treballs és d'aproximadament cinquanta-cinc mil euros, i la previsió és poder finalitzar el conjunt de l'obra en el termini d'un mes.

Es modificarà el recorregut del bus: https://vilanova.cat/mobilitat/incidencies_bus_urba

Avinguda de Rocacrespa

Avinguda de Rocacrespa

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Espai públic, Transport públic i mobilitat
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració