Menú

L'Ajuntament de VNG renovarà el paviment de la plaça de la Filatura i millorarà l'accessibilitat al seu entorn

Comparteix:
09/12/2020 12:36

Els treballs començaran la setmana del 14 de desembre i està previst que finalitzin en un termini de vint dies hàbils

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú durà a terme en els propers dies un projecte de millora a la plaça de la Filatura, situada al barri de Sant Joan.

Els treballs tenen per objectiu resoldre el mal estat del paviment central de la plaça de formigó, així com millorar la seva accessibilitat, per tal que els veïns i veïnes puguin recuperar aquest espai.

Dins la plaça, el projecte contempla la renovació del paviment, l'eliminació del banc d'obra i la col·locació de bancs de ferro, l'ampliació dels escocells, el sanejament de la font d'aigua, i la instal·lació d'un aparcabicicletes.

Per tal de millorar l'accessibilitat de l'entorn, es crearan nous passos de vianants al voltant de la plaça, per incentivar els recorreguts a peu per la zona. També se substituirà l'aparcament de la travessia de Sant Onofre per una franja de pas de vianants, i es reservarà espai per una plaça d'aparcament per a persones amb mobilitat reduïda.
Els treballs començaran el dilluns 14 de desembre i tindran una durada aproximada de vint dies hàbils. Mentre durin es garantirà la circulació, així com l'accés als habitatges i guals de la plaça.

Estat actual del paviment de la plaça de la Filatura

Estat actual del paviment de la plaça de la Filatura

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Espai públic
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració