Menú

Viu Comerç organitza una nova edició del Fora Estocs dins les botigues

Comparteix:
25/08/2021 12:49

La iniciativa, organitzada pel mateix comerç local, té com a objectiu la venda d'estocs de la temporada d'estiu

Del 30 d'agost al 4 de setembre l'associació Viu Comerç de Vilanova i la Geltrú organitza una nova edició de la Fira Fora Estocs. Una edició que, igual que l'anterior, es farà dins les botigues en comptes de celebrar-se a la plaça de la Vila, per tal d'adaptar-se a la normativa marcada per la situació sanitària.

La mostra, que té com a objectiu la venda dels productes en estoc de la temporada d'estiu, s'ha convertit en una de les fires comercials de referència a la ciutat, organitzada pel mateix comerç local i que transcendeix pels articles que es posen a la venda i pels seus preus.

Les botigues que participen en el Fora Estocs, al voltant d'una seixantena, disposaran d'elements decoratius, de manera que el visitant les pugui identificar en tot moment. L'oferta va des dels articles de roba, calçat, joieria, marroquineria, perfumeria, estètica, òptica, llar o informàtica, així com empreses de servei i benestar per a les persones.

Com en d'altres ocasions, els establiments disposaran de tiquets d'aparcament gratuïts per als pàrquings Charlie Rivel, Casernes i Plaça Peixateria amb la voluntat d'afavorir l'ús dels aparcaments soterrats de la ciutat i potenciar l'accés a peu al centre comercial urbà.

D'altra banda, els comerços del carrer de Sant Gregori han organitzat un "Oulet" per aquest dissabte 28 d'agost, de les 10 del matí fins a les 9 del vespre, de manera ininterrompuda.

Els establiments adherits a aquesta iniciativa trauran al carrer els seus productes de final de temporada a preus de liquidació.

.

.

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Comerç, Consum, Empresa, Fires, Reactivem VNG, Turisme
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració