Menú

Comencen les obres de reforma del pas sota via del carrer de Josep Coroleu

Comparteix:
08/09/2021 9:35

El nou pas serà més ample, més accessible, eliminarà els racons i tindrà més llum natural

Avui dimecres comencen els treballs de reforma del pas sota via del carrer de Josep Coroleu, que s'emmarquen dins l'actuació del projecte de construcció del Camí Pedalable del Garraf, impulsat des del Consell Comarcal del Garraf i la Diputació de Barcelona, que compta amb el finançament dels Fons Europeu de Desenvolupament Regional.

Els treballs que s'hi faran serviran per ampliar de 2 a 6 metres l'actual pas per a vianants, per així poder incorporar un carril bici compartit. També augmentarà la visibilitat amb un increment de llum natural i es millorarà l'accessibilitat amb la rebaixa del pendent de les actuals rampes.

El disseny posa especial èmfasi en la millora de la percepció de la seguretat des de la perspectiva de gènere, amb l'eliminació dels racons i revolts, i la creació, a la banda de mar, d'una escala que, juntament amb la rampa, faciliten al vianant un segon itinerari per creuar el pas.

Els treballs de reforma s'allargaran fins al mes de gener i implicaran un seguit de canvis. Durant les obres el pas estarà tallat, i s'habilitarà com recorregut alternatiu per a vianants i bicicletes el carril de vehicles sentit mar. Els propietaris dels guals afectats podran entrar i sortir com fins ara, i només es tallarà en moments molt puntuals.

L'afectació a la circulació de vehicles implica també canvis en els itineraris del bus urbà, que veurà modificat el seu recorregut habitual. A més, i a causa d'aquesta modificació també es veurà alterat l'horari de pas de l'L1 i L2, amb retards de fins a 10 minuts durant les hores de més densitat circulatòria.

(informació relacionada)

.

.

.

.

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Espai públic, Seguretat i prevenció, Transport públic i mobilitat
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració