Menú

L'alcaldessa Olga Arnau trasllada a la consellera de Presidència la urgència d'avançar en la reindustrialització, després del tancament de Mahle

Comparteix:
28/01/2022 14:28

En la visita de Laura Vilagrà a VNG, també s'ha tractat sobre el greuge que suposa el peatge de la C-32 pel Garraf

La consellera de Presidència de la Generalitat de Catalunya, Laura Vilagrà, ha estat avui a Vilanova i la Geltrú, en el marc del seu programa de visites al territori per conèixer les necessitats locals. L'alcaldessa de la ciutat, Olga Arnau, ha agraït l'oportunitat d'exposar-li de primera mà les principals reivindicacions, “que el Govern ja coneix perquè les estem tractant amb les conselleries de cada àmbit i també amb el delegat a la Vegueria Penedès”.

Avui que és el dia del tancament de la fàbrica Mahle, l'alcaldessa ha traslladat a Vilagrà la preocupació de la ciutat i el Garraf per la important pèrdua de llocs de treball, i alhora per la desindustrialització progressiva que pateix el conjunt del Penedès. Olga Arnau ha demanat a la consellera de Presidència “que la reindustrialització que ja hem començat a planificar amb el Departament d'Empresa i Treball sigui ràpida”. En aquest sentit, Vilagrà ha afirmat: “sabem que tenim deures, primer d'acompanyament a les persones treballadores, i després de buscar sortides aprofitant els actius de la ciutat i la comarca”.

Així mateix, l'alcaldessa ha reclamat a la representant del Govern que es busqui una solució definitiva pel greuge que pateix la població del Garraf amb el peatge de l'autopista C-32. “És un greuge que ens perjudica en les comunicacions amb Barcelona i que també afecta en la reducció de llocs de treball”, ha manifestat Olga Arnau. També han tractat sobre la necessitat d'infraestructures i equipaments a la ciutat.

Laura Vilagrà ha explicat que la Conselleria de Presidència està ultimant, juntament amb la delegació del Govern a la Vegueria, “una proposta de desenvolupament territorial de la Vegueria Penedès que properament preveiem presentar”. La seva visita al Garraf, acompanyada del delegat del Govern de la Generalitat a la Vegueria Penedès, David Alquézar, ha començat a primera hora del matí a Sitges. Després de l'estada a l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha participat a la sessió del Consell d'Alcaldies convocada pel Consell Comarcal del Garraf.

Reunió entre l'alcaldessa i la consellera, aquest migdia

Reunió entre l'alcaldessa i la consellera, aquest migdia

Foto de grup dels representants municipals i de la Generalitat

Foto de grup dels representants municipals i de la Generalitat

La consellera ha visitat el Saló de Plens de l'Ajuntament

La consellera ha visitat el Saló de Plens de l'Ajuntament

Consulta totes les notícies relacionades relacionades amb:

Alcaldia i protocol, Empresa, L'Ajuntament, Reactivem VNG, Treball
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració