Menú

Es reprèn el taller Història a les nostres mans, després de més de dos anys aturat, a causa de la pandèmia

Comparteix:
23/03/2022 11:49

El 19 d'abril es presentarà el llibre que commemora els 20 anys d'aquest grup de dones que treballa per la difusió i preservació de la memòria històrica local

Després de dos anys aturat, a causa de la pandèmia, ahir a la tarda es va reprendre el taller Història a les nostres mans, que impulsa l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú a través del grup de Dones amb memòria.

L'acte va comptar amb l'assistència de la regidora de Gent gran, Blanca Albà, el regidor de Memòria Històrica, Enric Garriga, així com dels coordinadors del taller, Judith Barbacil i Xavier López.

Blanca Albà va agrair el seu treball incansable al llarg dels anys, en pro de la difusió i preservació de la memòria col·lectiva local, i va manifestar sentir-se molt feliç d'aquest retrobament i de l'inici d'un nou curs. La regidora ha aprofitat també per anunciar la presentació del llibre La transició: pàgines per escriure el pròxim 19 d'abril. “Fa temps que el tenim enllestit, però no volíem que la presentació fos en petit format, perquè volíem que poguéssiu ser-hi totes. El llibre recull tots els vostres records, perquè la vostra feina es pugui transmetre a futures generacions. És un llegat molt important i us encoratjo a treballar en un altre volum”

Durant l'acte, celebrat a la seu de la UPC de Vilanova, la quarantena d'assistents van poder veure un vídeo realitzat per Canal Blau Televisió, que recull diferents moments viscuts pel grup de dones, al llarg dels darrers anys. En ell, les mateixes protagonistes expliquen el seu treball que, a través del PAE (Programa d'Animació Educativa), s'ofereix als centres educatius de la ciutat, amb l'objectiu de transmetre la memòria local.

 

Sala d'actes UPC Vilanova

Sala d'actes UPC Vilanova

.

.

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Dones, Educació, Gent gran, Participació
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració