Menú

Premi Alimara pel projecte Agency of Secrets, de Neàpolis

Comparteix:
13/05/2022 10:47

El CETT de la Universitat de Barcelona distingeix propostes innovadores en l'àmbit turístic

El projecte Agency of Secrets, de gamificació turística, ha estat guardonat amb un premi Alimara, que reconeix els projectes més innovadors i transformadors del turisme, l'hoteleria i la gastronomia. Els jocs, desenvolupats a Neàpolis, promouen experiències turístiques a Vilanova i la Geltrú, com visites als museus, la gastronomia local o la recuperació de la memòria històrica.

EL CETT, Centre Universitari de Turisme, Hoteleria i Gastronomia de la Universitat de Barcelona reconeix anualment projectes en diferents categories, en l'àmbit turístic. L'Agency of Secrets va ser reconeguda en l'apartat "Through Experiences", que premia els productes, serveis o accions de màrqueting i comunicació d'organitzacions que, apel·lant la sensibilitat, generen una experiència inspiradora, emocional i motivacional en el seu públic o usuari. Al costat del projecte vilanoví també van ser reconeguts el Patronat de Turisme Costa Brava - Girona, pel seu projecte Vívid Insòlit (el mapping itinerant de la Ruta del Vi DO Empordà) i l'Agència de Desenvolupament del Berguedà, pel seu Projecte Melhorament.

L'Agency of Secrets és un conjunt de jocs, tant físics com digitals, que permeten conèixer la història, el patrimoni, i la gastronomia de Vilanova i la Geltrú. Aquest projecte de gamificació turística s'ha desenvolupat a Neàpolis, amb la participació de la Fundació I2cat. Aquest gran joc inclou deu experiències que estan ubicades en diferents llocs de la ciutat. Algunes es poden jugar des de casa, i altres en espais com el Museu Víctor Balaguer, la Geltrú i l'Espai Far.

Els Premis CETT Alimara reconeixen els projectes que durant l'últim any han aportat una visió innovadora en l'àmbit de les experiències, la digitalització, la sostenibilitat i la recerca aplicada als sectors turístic, hoteler i gastronòmic. El lliurament dels premis de 37a edició, es va dur a terme ahir, en la cerimònia La Nit dels Alimara.

La regidora d'Innovació, Conxi Martínez, i el project manager de MedGaims, Xavi Socías, recollint el premi a Barcelona

La regidora d'Innovació, Conxi Martínez, i el project manager de MedGaims, Xavi Socías, recollint el premi a Barcelona

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Creació, innovació i tecnologia, Museus, Reactivem VNG, Turisme
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració