Menú

La Milla Catalana se celebrarà enguany el 18 de setembre

Comparteix:
23/08/2022 11:46

La cursa estrena una nova modalitat: la categoria adaptada per a infants amb mobilitat reduïda

El diumenge 18 de setembre se celebrarà a Vilanova i la Geltrú la setena edició de la Milla Catalana. Una prova esportiva oberta a la participació de tothom, que es pot fer caminant o corrent, en funció de la categoria triada en la inscripció.

Enguany, la cursa és encara més inclusiva amb la incorporació d'una nova modalitat: la categoria adaptada per a infants amb mobilitat reduïda. L'objectiu és que tots els infants puguin gaudir d'una activitat esportiva de ciutat i, en el seu cas, amb un recorregut adaptat a les seves necessitats.

Les inscripcions per participar en la Milla Catalana estan obertes i tenen un preu de 3 euros per persona. Com ja és habitual d'altres anys, una part de la recaptació anirà destinada a una entitat o iniciativa de caràcter social de la ciutat. També hi ha l'opció del Dorsal 0, per fer només el donatiu.

Els 1.714 metres del recorregut de la Milla Catalana començaran a la plaça de l'1 d'octubre del parc de Baix-a-mar, i seguiran pel carrer de l'Any dels negats, carrer de la Llibertat, carrer de Sant Sebastià, plaça de la Vila, avinguda de Francesc Macià, rambla Principal i rambla de la Pau. La primera sortida serà a les 9.15 h

Milla Catalana, 2021

Milla Catalana, 2021

Consulta totes les notícies relacionades relacionades amb:

Esport, Participació, Turisme
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració