Menú

L'Ajuntament de VNG inicia un estudi per conèixer les necessitats de les empreses ubicades als polígons

Comparteix:
23/09/2022 13:41

Les dades sobre la mobilitat, els residus i l'energia, entre altres, serviran per millorar els serveis

Vilanova i la Geltrú posa en marxa una campanya per conèixer les empreses ubicades als polígons industrials de la ciutat. L'objectiu d'aquesta acció és poder disposar del màxim de dades per millorar els serveis i les sinèrgies empresarials a les zones d'activitat econòmica del municipi.

A través de la UPIC, la Unió de Polígons Industrials de Catalunya i de l'OME, l'Oficina Municipal d'Empresa, l'Ajuntament realitzarà un estudi per a la identificació sectorial de les empreses i el seu grau de sostenibilitat, avaluant diferents aspectes com la mobilitat, els serveis, la gestió de residus i l'energia, entre altres.

La regidora d'Empresa, Conxi Martínez, destaca que "L'OME té entre els seus propòsits millorar els polígons d'activitat econòmica de la ciutat, per dotar-los de millors tecnologies de connectivitat i també donar ús a les naus i solars industrials buits".

Les dades es recolliran a través d'un formulari electrònic, partint de la base de dades de l'Oficina Municipal d'Empresa i complementant-la amb treball a peu de carrer. Actualment al terme municipal de Vilanova i la Geltrú hi ha dotze polígons industrials: Masia d'en Frederic, Masia del Notari, Masia del Notari – Pirelli, Polígon industrial Masia Barreres, Sector Marquès, Industrial Roquetes, La Bòbila, Torrent de Santa Magdalena, Sínia de les Vaques, Industrial Roquetes Subsector V, La Pastera i Industrial La Plana.

Conxi Martínez explica també que conèixer millor les activitats instal·lades a la nostra ciutat permetrà "establir relacions entre empreses del mateix polígon i dels altres polígons de la ciutat, creant sinèrgies en benefici de tots”. L'estudi s'enfoca també “a la millora de la competitivitat empresarial de les empreses del nostre territori".

La UPIC és una entitat sense ànim de lucre nascuda fa setze anys en el marc de la Cambra de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de Barcelona, que impulsa la dinamització i la millora de la competitivitat i la sostenibilitat de les empreses establertes a Catalunya en el seu ecosistema més proper.

Les empreses que tinguin dubtes sobre la recollida de dades dels polígons poden adreçar-se a l'Oficina Municipal d'Empresa (938140000 ext. 2518 / empresavng@vilanova.cat).

A VNG actualment hi ha 12 polígons industrials

A VNG actualment hi ha 12 polígons industrials

L'estudi recollirà dades sobre les empreses ubicades als polígons

L'estudi recollirà dades sobre les empreses ubicades als polígons

Consulta totes les notícies relacionades relacionades amb:

Empresa
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració