Menú

La Fira de Novembre homenatjarà el públic visitant amb una catifa vermella

Comparteix:
05/10/2022 14:53

L'espai enogastronòmic s'integra en el recinte firal i ocuparà la plaça de les Neus

La Fira de Novembre celebrarà el retorn al carrer amb un homenatge al públic visitant. L'espai central de la Fira aquest any, la Rambla, tindrà un tram amb una catifa vermella, decoració i il·luminació especial per agrair a les persones assistents la seva visita.

El regidor de Promoció Econòmica, Adrià Guevara, explica que "hem cregut oportú posar en valor i homenatjar el públic de la Fira, que és el que la fa possible, en aquest any tan especial de retorn a la presencialitat a la Rambla Principal".

La catifa vermella s'ubicarà a l'alçada de l'avinguda de Francesc Macià i fins al carrer del Col·legi, i tindrà una longitud de 42 metres. A banda dels trets característics de la rambla vilanovina com els plàtans i els fanals amb jardineres, el tram tindrà una decoració especial a banda i banda, amb fotografies de llocs emblemàtics de la ciutat i il·luminació especial.

Una altra de les novetats destacades d'aquest any és la integració en el recinte firal de l'espai enogastronòmic. La plaça de les Neus acollirà 11 punts de venda de degustació, tant de menjar com de beguda, que s'amenitzaran amb actuacions musicals en viu.

La Fira de Novembre de Vilanova i la Geltrú se celebrarà els dies 11, 12 i 13 de novembre, i en aquesta edició recupera plenament la presència al carrer, després que el 2020 i el 2021 el certamen s'adaptés a les restriccions per la Covid-19.

En l'edició de 2022 la Fira aposta per situar el comerç i el teixit econòmic local al tram superior de la rambla, l'espai enogastronòmic a la plaça de les Neus i els vehicles i l'escenari gran al parc de Baix-a-mar.

Amb la Rambla com a eix, la resta d'àmbits de la Fira seran la plaça de la Vila, on hi haurà VNG Innova, i la plaça Soler i Carbonell, amb un espai dedicat als productes de km 0 i a les activitats familiars.

Aquest canvi de model ha tingut una molt bona rebuda per part de les empreses i entitats expositores, que ja han cobert pràcticament la totalitat d'espais disponibles.

La Fira agrairà la presència del públic amb una catifa vermella

La Fira agrairà la presència del públic amb una catifa vermella

L'espai enogastronòmic s'ubicarà a la plaça de les Neus

L'espai enogastronòmic s'ubicarà a la plaça de les Neus

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Fires, Turisme
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració