Menú

La Fira de Novembre rep els visitants amb una catifa vermella i mostra els projectes de futur de la ciutat

Comparteix:
11/11/2022 14:39

El conseller de Drets Socials, Carles Campuzano, reivindica la Fira com una bona mostra de la col·laboració entre els sectors públic i privat

El conseller de Drets Socials, Carles Campuzano, ha inaugurat aquest matí la Fira de Novembre reivindicant la col·laboració entre els sectors públic i privat per afrontar els reptes de futur. Campuzano creu que "aquesta fira és un molt bon exemple de la imprescindible col·laboració entre el sector privat i el sector públic, necessitem cada cop més construir aliances, necessitem mobilitzar energies" per fer front als reptes del segle XXI.

L'alcaldessa, Olga Arnau, també ha incidit en el futur i ha fet especial referència als projectes que es mostren a la plaça de la Vila, en l'espai VNG Innova. "Es pot veure com Vilanova avança, i està innovant i no vol perdre el fil". Arnau creu que "quan una ciutat té els fonaments ben posats com nosaltres, avançarà com li toca avançar".

Des d'avui i fins diumenge Vilanova i la Geltrú el centre de la ciutat acull 168 expositors i 135 activitats. El regidor de Promoció Econòmica, Adrià Guevara, ha volgut destacar el canvi de model que s'ha aplicat aquest any, en l'edició que recupera la plena presència al carrer, després de dos anys de fires adaptades a la Covid-19. "Implementem el nou model de fira que mira cap al futur" ha dit, fent referència als canvis en els espais expositius que donen més protagonisme al comerç i a les entitats locals, "volem marcar el camí de com ha de ser la Fira del futur".

A més, per celebrar el retorn a la presencialitat total, en el tram de rambla entre l'avinguda de Francesc Macià i el carrer del Col·legi, la Fira rep les persones visitants amb una catifa vermella i amb imatges representatives de la ciutat.

El conseller de Drets socials, abans d'inaugurar, ha signat el llibre d'honor de l'Ajuntament, tot recordant el seu pas com a regidor pel consistori vilanoví.

La Fira 2022 estarà oberta de divendres a diumenge, de 10.30 a 21.30 h. A la plaça de les Neus hi ha l'Espai enogastronòmic i un escenari musical, a la Rambla Principal el comerç, empreses i entitats. A la plaça de la Vila, l'espai VNG Innova (divendres de 17 a 20 h, i dissabte i diumenge de 10 a 14 h i de 17 a 20.30 h), a la rambla de la Pau, els serveis, alimentació i escenari musical, al parc de Baix-a-mar, l'automoció i l'escenari gran, a la plaça de Soler i Carbonell, l'espai familiar i de km 0, i a la plaça del Port, les atraccions.

Tota la informació es pot consultar a firadenovembre.cat o des del mòbil a l'aplicació Vilanova (descarrega-te-la AQUÍ)

La Fira rep a les persones visitants amb una catifa vermella

La Fira rep a les persones visitants amb una catifa vermella

El conseller de Drets Socials, Carles Campuzano, ha inaugurat la Fira

El conseller de Drets Socials, Carles Campuzano, ha inaugurat la Fira

El conseller, provant un dels jocs virtuals, a l'espai VNG Innova de la plaça de la Vila

El conseller, provant un dels jocs virtuals, a l'espai VNG Innova de la plaça de la Vila

Carles Campuzano ha signat el llibre d'honor

Carles Campuzano ha signat el llibre d'honor

Consulta totes les notícies relacionades relacionades amb:

Fires, Turisme
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració