Menú

Continua el projecte de renovació de la xarxa d'aigua potable del barri de Santa Maria i portada d'aigües al Prat de Vilanova

Comparteix:
24/11/2022 10:41

L'objectiu de les obres és la renovació integral de les canonades de distribució per millorar la qualitat del servei del barri

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, a través de la Companyia d'Aigües, està executant la fase 5 de les obres del projecte de renovació integral de la xarxa d'aigua potable del barri de Santa Maria.

L'objectiu principal és la renovació integral de les canonades de distribució per tal de millorar la qualitat del servei del barri. En aquesta fase els carrers afectats són l'avinguda del Terme, el camí del Fondo de Somella, el carrer Magnòlies, el carrer dels Plàtans i el carrer dels Llorers. Aquesta és una nova fase de les que ha estat executant la Companyia d'Aigües per a la necessària portada d'aigua al barri del Prat de Vilanova. 

La regidora d'Espai Públic, Blanca Albà, explica que “de cara a la portada d'aigua al Prat és important haver pogut començar aquesta fase 5. Ara s'han de poder desenvolupar les altres tres fases necessàries per adequar el servei. D'aquesta manera la Companyia d'Aigües prestarà servei a tota la xarxa pública de subministrament de Vilanova i la Geltrú”.

L'esmentada fase 5 va començar el mes d'agost i és a punt d'acabar. És la primera de les darreres fases d'inversió necessàries per la portada d'aigua al Prat de Vilanova i posterior prestació directa del servei per part de la Companyia d'Aigües.

La millora afecta més de 800 abonats. El barri del Prat sempre ha rebut el subministrament per part de l'Ajuntament de Cubelles, i ara es vol fer arribar l'aigua des del barri de Santa Maria cap al Prat, amb una inversió total que es preveu que superi el milió d'euros, i que es planifica temporalment per tal de poder assumir aquest cost des dels recursos propis de la Companyia.

La primera fase ha suposat un pressupost base de licitació de 347.719€ i ha rebut una subvenció de 92.933,16€ (prop del 27%) del Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural a través de la Secretaria Canvi Climàtic del Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya.

Aquesta fase de les obres és a punt d'acabar

Aquesta fase de les obres és a punt d'acabar

Consulta totes les notícies relacionades relacionades amb:

Espai públic
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració