Menú

Les Pistes d'Atletisme estaran protegides per una tanca vegetal en tot el seu perímetre

Comparteix:
02/01/2023 11:16

L'acció, promoguda per l'associació ARBA Sistema litoral, es farà el 7 de gener

Aquest dissabte 7 de gener, l'Associació per la Recuperació del Bosc Autòcton al Sistema Litoral Català (ARBA) ha organitzat una jornada de restauració ambiental a les Pistes Municipals d'Atletisme Carme Sugrañes Blay. L'acció, que compta amb el suport de la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, consistirà en la plantació d'una tanca vegetal al voltant del perímetre exterior de la instal·lació esportiva.

L'objectiu és, d'una banda, afavorir la connexió ecològica entre el mosaic agroforestal del Pla del Carro / Torre del Veguer i el torrent de la Piera, les platges i els Colls-Miralpeix, i, d'altra banda, millorar les poblacions faunístiques, principalment ocells, gràcies al refugi i espai d'aliment que els proporcionaran els nous arbustos.

Un altre dels propòsits que es persegueix amb aquesta acció ambiental és reduir els efectes de la contaminació d'aquest espai adjacent a la ronda Europa i ronda Ibèrica, tant atmosfèricament, com sonorament i lumínicament.

La nova tanca, a més, farà tasques protectores en situacions de fort vent, de manera que repercutirà en el rendiment de les persones que habitualment practiquen esport a la instal·lació municipal.

Pistes Municipals d'Atletisme Carme Sugrañes Blay

Pistes Municipals d'Atletisme Carme Sugrañes Blay

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Ciutat verda, Entitats, Esport
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració