Menú

Ciclisme i el repte dels 60 quilòmetres. Una nova acció del programa Esport i Dona de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

Comparteix:
26/01/2023 12:46

La iniciativa inclosa en la campanya #olímpicament vol promocionar entre les dones el ciclisme en carretera

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, mitjançant la Regidoria d'Esports, posa en marxa a partir del mes vinent una nova acció destinada a fomentar la pràctica de diverses disciplines esportives entre les dones.

Després de l'aclaparador èxit que va suposar organitzar durant tres mesos sessions d'entrenament d'atletisme per a dones, amb prop d'un centenar d'inscrites, de cara a la seva possible participació a la Mitja Marató i Cursa 10 km de Vilanova i la Geltrú, ara la proposta canvia d'esport, amb una acció sobre dues rodes.

Es tracta d'entrenaments per a dones, que sàpiguen anar en bicicleta de carretera, i preparar-les amb l'objectiu que puguin arribar a realitzar un recorregut de fins a 60 quilòmetres. D'aquesta manera, les que arribessin a la condició física necessària, podrien plantejar-se participar a la Experience Garraf – Penedès.

Els entrenaments aniran a càrrec de les responsables de l'activitat, dues persones amb experiència demostrada en el món del ciclisme. Tindran una durada de dos mesos i es faran dos dies per setmana. Els dimecres de 15 a 17 hores i els dissabtes de 9 a 11 hores. El primer entrenament serà el dimecres 1 de febrer, a les instal·lacions del Circuit Municipal de Ciclisme. Aquesta sessió servirà per fer la primera presa de contacte amb el grup i explicar el sistema de treball.

L'activitat és gratuïta i cal fer reserva de plaça enviant un correu a l'adreça esports@vilanova.cat indicant el nom i número de telèfon de la persona interessada.

La marxa cicloturista Experience Garraf – Penedès, de la qual ja es va fer una primera edició l'any passat, se celebra enguany el  cap de setmana del 25 i 26 de març. Es tracta d'una prova no competitiva, que té com a objectiu potenciar el territori com a destí turístic esportiu i familiar. L'activitat proposa als participants recorreguts de distàncies diverses, adaptades al nivell de cada participant, així com un seguit d'activitats paral·leles pensades tant per als mateixos ciclistes com per als seus acompanyants.

.

.

.

.

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Dones, Esport, Joves
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració