Menú

Nova línia de subvencions per facilitar les sortides relacionades amb la memòria històrica als centres educatius de secundària

Comparteix:
13/03/2023 15:05

El termini per sol·licitar-les acaba el 31 de març

Els centres d'Educació Secundària Obligatòria de Vilanova i la Geltrú ja poden accedir a una nova línia de subvencions, creada per l'Ajuntament amb la finalitat de facilitar la realització de sortides dins l'àmbit de la memòria històrica.

Amb l'impuls de les subvencions, l'Ajuntament vol promoure una tasca de difusió i sensibilització per a la gent jove com a eina essencial de coneixement i del seu creixement personal i cultural.

El regidor de Memòria Històrica, Adrià Guevara, destaca que “tenim la sort de disposar d'un teixit educatiu molt compromès amb la memòria històrica, i des de l'Ajuntament volíem donar un cop de mà per seguir ajudant a fer possibles les diferents sortides que organitzen en aquest àmbit”.

Les subvencions volen ajudar els centres a desenvolupar el seu projecte educatiu pel que fa a la Memòria Històrica, a través de viatges i excursions als espais de memòria, llocs emblemàtics i amb valor pedagògic, per tal d'estudiar i entendre els successos històrics del període que va entre 1931 i 1979. En concret, es tracta d'oferir ajuts a les activitats que garanteixen l'educació en els valors democràtics i als desplaçaments dins i fora del territori nacional per a aquestes sortides programades.

El termini de presentació de sol·licituds és de l'11 al 31 de març, a través de la pàgina www.vilanova.cat, amb el certificat digital del centre educatiu. Les subvencions les demanen els propis centres de secundària.

El tràmit, les bases i la convocatòria 2023 es poden consultar aquí

La visita al camp de deportació de Buchenwald és una de les sortides que s'organitzen en aquest àmbit

La visita al camp de deportació de Buchenwald és una de les sortides que s'organitzen en aquest àmbit

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Cultura, Educació, Joves
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració