Menú

El 19 de juny comença la presentació de candidatures per l'elecció dels pabordes i pabordesses de la Festa Major de VNG 2024

Comparteix:
13/06/2023 13:08

Es manté el canvi d'elecció aprovat l'any passat, amb l'objectiu de donar més protagonisme a les entitats culturals de la ciutat

Del 19 al 30 de juny és obert el termini per fer la presentació de candidatures que han de permetre escollir els pabordes i pabordesses encarregats d'organitzar la Festa Major de Vilanova i la Geltrú de l'any 2024.

Enguany és el segon any que es fa a partir del canvi d'elecció aprovat l'any 2022, que té com a principal objectiu donar més protagonisme a les entitats culturals de la ciutat.

En total s'escolliran set persones:

  • Tres membres elegits entre les diferents associacions de cultura popular vinculades amb les cercaviles de la Festa Major que formen la Taula d'Associacions de Festa Major.
  • Un membre elegit entre les diferents entitats culturals que consten al registre municipal. S'inclou en aquest apartat les Associacions Veïnals que tinguin una activitat cultural constatada durant tot l'any.
  • Un membre proposat per la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú a la Junta de portaveus i escollit entre les persones que presentin la seva candidatura a Pabordessa o Paborde.
  • Dos membres proposats per la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú a la Junta de portaveus.


En el cas de les entitats culturals que consten al registre municipal i associacions veïnals, han de presentar la candidatura en format telemàtic a través aquest tràmit

Pel que fa a les persones que es vulguin presentar a títol individual poden fer-ho mitjançant aquest tràmit o bé també de manera presencial a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (plaça de la Vila)

Per a més informació us podeu adreçar a la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, al correu electrònic cultura@vilanova.cat, o al telèfon 93-814.00.00, extensió 3130

Festa Major de VNG 2022

Festa Major de VNG 2022

.

.

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Atenció a la ciutadania, Cultura, Entitats, Festa, Participació
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració