Menú

L'alcalde Juan Luis Ruiz demana reunir-se amb els responsables d'Interior i d'Educació davant el desplegament dels serveis territorials de la Generalitat

Comparteix:
20/06/2023 14:52

Fa pocs dies s'ha conegut el trasllat dels serveis educatius de la Vegueria Penedès de Vilanova al Vendrell

Una de les primeres accions que ha dut a terme Juan Luis Ruiz en prendre possessió del càrrec d'alcalde, ha estat sol·licitar una reunió amb el conseller d'Interior per tractar sobre la previsió de desplegament dels serveis territorials del departament a Vilanova i la Geltrú. Alhora, Ruiz ha demanat trobar-se amb el delegat del Govern de la Generalitat a la Vegueria Penedès, per obtenir explicacions sobre la decisió de traslladar els serveis territorials d'Educació al Vendrell.

El delegat del Govern al Penedès, David Alquézar, ha presentat aquest mes de juny els nous responsables dels departaments de Cultura (a Vilafranca) i de Drets Socials (al Vendrell), que se sumen al desplegament dels serveis d'Educació (inicialment a Vilanova) i Territori (a Igualada). En la presentació del delegat, es va informar que a partir de la tardor Educació iniciarà els seus serveis al Vendrell, i justifica el trasllat per la necessitat d'un espai suficient per acollir més de 80 treballadors i treballadores.

Segons la informació difosa la setmana passada, es preveu que a la capital del Garraf es despleguin els serveis d'Interior i d'Empresa i Treball, per aprofitar les sinergies amb la Federació Empresarial del Gran Penedès.

Amb l'aprovació dels pressupostos de la Generalitat el 2023 es va concretar la voluntat del Govern de desplegar la totalitat dels serveis territorials de dotze departaments (tres per capital de comarca), de manera gradual en els propers mesos. Els propers serveis territorials a desplegar seran Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural a Vilafranca, i Salut a Igualada.

Els serveis territorials d'Interior es desplegaran a Vilanova i la Geltrú

Els serveis territorials d'Interior es desplegaran a Vilanova i la Geltrú

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Alcaldia i protocol
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració